Autor: Beta

Info
06.03.2018.
13:31
Osnovni sud u Požarevcu doneo je pravnosnažnu presudu kojom je okrivljenog G. K. iz Kasidola kaznio na 35 meseci zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji sa devojčicom od sedam godina iz istog sela.
  • Satelicanin

    08.03.2018 08:55
    Sramota
    Jadne li nam drzave sa ovakvim sudijama.. eeee ni tri godine za ovo delo, jos se sud sprda pa kaze 3 god zabrana prilaska detetu sto znaci kad izadje ona ima 10 pa plus 3 tako da moze opet da joj pridje kad bude imala 13 godina.. Eee moja Srbijo.. Vreme je za kraj sveta...
  • jasno kao sunce

    07.03.2018 20:07
    katastrofalno
    Ma nijedno nasilje nesme da ima opravdanje , osim u smoodbrani,a i to debelo mora da se proveri, sa visoko strucnim i ogovornim strucnjakom, pred zakonom, koji ga je ovlastio! Sve je to povezano! NEMA opravdanja za nekoga koji je unistio, vec na pocetku, jedan mlad, predivan zivot, u ovom slucaju, devojcice koja je trebala da se raduje zivotu, za lep zivot,na koji je trebala i ima pravo da RACUNA! On koji je to uradio, a i njemu slicni, ili su svesni monstrumi ili bolesnici neizlecivi! I za jedne i druge ima leka! Prvi dozivotna robija, drugi psihijatrija,sa kastracijom dozivotna!Sve treba zastititi,a koji to krse i misle da ce dobiti blage kazne,i pored toga sto unistavaju,decu,nemocne,slabe, ceka sopstveno ogledalo i debela kazna u zivotu! ionima koji to ne smatraju kao "strasno"! Zakon pravde mora da bude jos jaci i pravedniji!!! Nikome nesme da se progleda kroz prste,onome koji je zgresio i sa malim secanjem na ucinjeno lose delo!
  • Zena

    07.03.2018 10:31
    Nezmislivo
    Ako ce dobijati tako male kazne za TAKVA SRAMNA I STRASNA NEDELA nemojte ih ni kaznjavati. Ako se bude dobro vladao izaci ce posle godinu dana,ionako su zatvori prepuni pa mnogi jos setaju cekajuci sudjenje i kaznu,
    Sram da ih bude,kakva je to kazna?Kakav je TO ZAKON?
    Sto se pri donosenju presude ne pitaju psihijatri kakav je strasan "pecat" ostavilo to na zensko bice od 7 godina.Kako ce se ona s tim nositi do svoje smrti.Treba da ima momka,uda se ima decu....uzas!
    Treba se resiti korova za sva vremena i basta ce nam procvetati.
    ZAKON SE MORA MENJATI-KAZNE POOSTRITI !!!!!!
  • Šone Odžaci

    07.03.2018 01:45
    A da je napao nekog politicara
    Lik koji je na ulici pesnicom odalamio Ilic magistar Velemira je dobio dve godine.
  • Deja Udruženje očeva

    06.03.2018 18:49
    Konačno
    Bravo za efikasnost pravosuđa, sada lepo efikasnost primenite na sve slučajeva nasilja nad decom, po hitnom postupku (može ova efikasnost i za nasilje nad svima, starima, invalidnim osobama, nemoćnim licima, ženama, muškarcima). I ako ima lažnih prijava procesuiajte lažne prijavljivače. Ne znam za kakvo delo se tereti osuđeni, ne mora da bude silovanje da bi bile nedozvoljene polne radnje, ali u svakom slučaju ako je delo dokazano - zaslužuje. I još jedna stvar, nema puštanja na privremenu slobodu do odlaska na odsluženje kazne.
    Još samo da vidim da je upisan i u Registar pedofila sve sa slikom e onda ću početi da verujem da pravda postoji.
  • Nomad

    06.03.2018 18:32
    Ako ga smeste u Pozarevac, ostali zatvorenici ce mu pruziti topao docek...
  • Smrdija

    06.03.2018 18:00
    Je..m ti drzavu
  • Sneskica Novosadjanka

    06.03.2018 17:12
    Boze mili, ima li kraja izopacenosti u ovoj nasoj napacenoj Majci Zemlji?!
    Dva naslova unazad je Pecka crkva :(
    Jedin lep naslov zadnjih dana je onaj da su mestani jednog naseg sela pisali apel Libanu da se zaustavi krivolov roda....
    Volela bih da imam razloga biti patriota i u tom duhu podizati decu....
    a nemam :(
  • Tijana

    06.03.2018 17:04
    Zabrana prilaska
    Dok je u zatvoru? A posle? Dokle ćemo se sklanjati od budala i umobolnika koji vrebaju našu decu???? Neka naprave ustanovu sa blindiranim staklima i rešetkama u nekom selu u kom nema žive duše, pa neka nam svima osiguraju zabranu prilaska zauvek! Dokle bre više? Predatoru dati 3 godine za celoživotnu traumu deteta i porodice. Sram vas bilo, gde će vam duša?
  • Jasmina

    06.03.2018 16:51
    Biram reci
    Da ne opisujem.
  • Miloš

    06.03.2018 16:20
    Sramota Srbijo
    Jos kazu tuzilastvo bilo efikasno. Jesu oni poludeli skroz ili samo hoce da mi poludimo i da pocnemo da delimo pravdu.
    Za tri godine ta devojcica ce ibdalje biti mala devojcica sa osakacenom dusom i teloma a taj pedofil ce da se seta i moze da je osakati opet. Mozda bas nju.
    Kako moze nasa zemlja da drzi glavu gore u ovakvoj stvarnosto. I mi smo nasli neke druge da krivimo i pljujemo po zapadu i istoku.
  • Anonimus

    06.03.2018 16:19
    Okliznuo se
    Nadam se da neće biti izolovan u zatvoru i da će pravda biti zadovoljena na ovaj ili onaj način.
  • Uh

    06.03.2018 15:09
    Zar nije minimalna kazna 5 godina za ovakve slučajeve? Super što su mu dali šansu da vrlo uskoro počini još ovakvih bolesnih zločina.
  • Rambo

    06.03.2018 14:43
    Ne bih da kalkulišem koliko bi ovo "luče iz Kasidola" trebalo da robija - samo ću reći: slika raspale Srbije!
  • Milutin

    06.03.2018 14:00
    Sramota, ja bi takve kastrirao.
  • AMER

    06.03.2018 13:43
    NEPUNE 3 GODINE ZA SILOVANJE 7 GODISNJE DEVOJCICE? BREZOBRAZNO NEEFIKASNO TUZILASTVO! ako bi neko silovao cerku od nekog politicara ili sudije da li bi kazna bila isto 3 godine?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna