Autor: Beta

Info
14.03.2018.
14:27
Velika Britanija saopštila je danas da će proterati 23 ruske diplomate pošto je Moskva odbila da objasni kako je nervni agens napravljen u Rusiji upotrebljen za trovanje bivšeg špijuna u Velikoj Britaniji.
  • Milica

    14.03.2018 22:06
    Nevidjeno
    Raspadom SSSR ,mnogo naoruzanja je podeljeno medju drzavama tako je i sa hemijskim oruzjem.Obicno kada se koristi takvo oruzje to rade visoko obuceni profesionalci-strucnjaci kojima je apsolutan prioritet cilj ,a izuzetno retko se desava tzv kolatelativna steta-mislim da nastrada jos neko pored samog cilja.
    Ovaj dogadjaj u samom nacinu izvrsenja kao i posledicama kako na sami "cilj" ,a i na ostale u principu pokazuje da je to bas teroristicki akt sa ciljem da se optuzi RF. Ovo veoma deluje na scenario tipa- CIA i MI5 i MI6 u saradnji sa obavestajno-bezbednosnim organima Ukrajine,koja najverovatnije ima taj otrov organizuju atentat.Izvrsitelji bi bili poslednje pomenutu, ali postoji problem kako obezbediti visoko obucenog i profesionalnog operativca sposobnog da to uradi bez greske. U ovom slucaju po meni je kolatelarna steta velika greska, kao i to da do sada niko nijje preminuo. To se inace skoro i ne desava,bez obzira na koji nacin se atentat izvrsava na taj tip ciljeva.
    Takodje je interesantno kako VB tvrdi da je to otrov koji je napravljan u RF iako se ne vidi jasno kakav motiv bi RF sada imao od takvog cina da eliminise bivseg dvostrukog agenta posle 20-tak godina.Takvi ljudi su svakako pod nadzorom zbog svojih kontakata u svojoj bivsoj domovini.
  • Prle

    14.03.2018 15:12
    Full
    Evo vidimo zemlje koje je Engleska oslobodila od njihovog naroda i uzima njihova prirodna bogatstva Irak Libiju kako izgleda Demokratija na Engleski i Francuski nacin!
  • tereza, tereza...

    14.03.2018 14:38
    pa sta ti je to trebalo ???
    Putin se evo zdere, ne zna sta ce sa sobom....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna