Autor: Tanjug

Info
25.03.2018.
18:42 > 18:43
Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž objavio je na tviteru da je obrisao svoj fejsbuk nalog, rekavši da je osnivač te mreže Mark Zakerberg "megalomanijak" koji svoje korisnike naziva glupacima.
  • Brus Vilis

    25.03.2018 20:16
    Brus Vilis nije nikad ni imao fejsbuk nalog. Brus Vilis fotografije dece izradjuje i redja ih u album, ne kači ih po raznoraznim sajtovima, a pokazuje ih samo prijateljima koji mu dodju u goste. Ne taguje ih, već im skuva kaficu. Brus Vilis ne šalje pozive za prijateljstvo, nego rodjendanske pozivnice. Brus Vilis je cool!
  • Hahaha

    25.03.2018 19:31
    zato je Apple majka
    Hahaha, a Apple su napadali jer su odbili FBI-u da daju podatke kao dokaz za neko ubistvo pre neku godinu. Prodavanje informacija uvek procuri kad-tad (i od CIA-e je procurilo, a ne od ovih da nece), ne znam kako neko velik poput Zakerberga i Facebook-a to nije shvatio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna