Autor: Beta

Info
12.04.2018.
12:14
Prodoran zvuk sirene širom Izraela označio je danas, tačno u 10 sati po lokalnom vremenu, početak dvominutnog ćutanja u znak sećanja na šest miliona Jevreja ubijenih u nacističkom Holokaustu u Drugom svetskom ratu.
  • Ja..opet

    13.04.2018 08:48
    Gamadi? Pripadnike svih ostalih naroda koji žive na teritorijama okupiranim od strane Izraela nazivate gamadima ???' Gaza,Zapadna Obala, Golanska visoravan.... sve je to jevrejska država otela u krvi.

    Izraelska "demokratija" - ništa šta nije jevrejsko - nije dobro !!

    https://www.youtube.com/watch?v=X9fe4m0UAg4

    Poštovanje SVIM žrtvama pogroma ali veliko ne fašizmu države Izrael. !!!!
  • Tata Ikun

    13.04.2018 07:19
    Kada bi se to kod nas uradilo u znak sećanja na sve žrtve fašističkog terora i ustaša u NDH, mislim da bi pola stanovništva skakalo od sreće ili bi ih u najboljem slučaju bilo "baš briga", a naravno javile bi se razne NVO da izjave kako u Srbiji ponovo cveta mržnja itd itd...
  • V

    12.04.2018 19:27
    @Marko
    ...onda kada većina Srba ne bude negirala ili opravdavala (a ne znam šta je gore od ta dva): Srebrenicu, višegodišnju opsadu i granatiranje Sarajeva, razrušen Vukovar, raketiranje Zagreba, istorijskog jezgra Dubrovnika, aparthejd na Kosovu, etničko čišćenje u Vojvodini, "hladnjače" po užoj Srbiji itd, itd.
    Deluje da je jedina šansa za pomirenje da svako na svoje žrtve jednostavno zaboravi, tipa bilo-prošlo. Jer niko na ovim prostorima ne ume da prizna svoje greške i oprosti tuđe, a to je jedino što treba.
  • Podrška Izraelu!

    12.04.2018 13:37
    @Ja
    "A kako se zove kad izraelski vojnici pucaju u nenaoružane palestinske civile?

    Državni teror ili... ?????"

    Izmišljotina!
    Izrael se brani od napada islamo-fašističkih terorista iz Hamasa, PLO, Crnog Septembra i ostale gamadi.
  • Marko

    12.04.2018 13:03
    Ustaše
    Kad će neko u Srbiji da se seti da učini nešto slično za sve žrtve ustaškog genocida?
  • Ja

    12.04.2018 12:35
    A kako se zove kad izraelski vojnici pucaju u nenaoružane palestinske civile?

    Državni teror ili... ?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna