Autor: B92

Info
16.04.2018.
12:00
Američki vojni udari u Siriji pokrenuli su mnoga pitanja, piše politički analitičar Piter Bergen za CNN.
  • fanatizam

    16.04.2018 19:59
    Da to su te nezavisne i slobodoljubive zemlje prepune diktatora gde glava leti za svaku sitnicu, gde predsednici vladaju dozivotno a onda postave naslednika da jos vlada.
    U tim zemljama nema pohlepnih psihopata i korumpiranih idiota i krvozednih ubica, sve moj do mojega. Naljutili se komunistia u Grckoj i na ulice izasli da brane komunizam.
  • Komunista

    16.04.2018 17:49
    IQ kauboja...
    Pa, još se malo zabavljati na cowboy way, eto, na primer, na opšte zadovoljstvo bratskog vam Izraela bombardujte Iran.
    Ili bilo šta drugo - dok ne ostanete bez plovila u Sredizemlju.
    Ili dok ne počne WW3, onda će dolar sigurno dobro stajati?
  • rodoljub

    16.04.2018 12:24
    americka politika
    Amerikom vladaju kriminalci preobuceni u odela politicara i biznismena. Tramp je figura , a pravi vladari vode politiku koja je karakteristicna za Ameriku vec mnogo godina. To je politika ratova i pljacke, razaranja i porobljavanja nezavisnih i slobodoljubivih zemalja , politika pretvaranja drzava u vazale i robove americkih vladara - pohlepnih psihopata i korumpiranih idiota. Amerika je imperija haosa i zla .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna