Autor: Beta

Info
18.04.2018.
12:09
Inspekcija rada Kulturnog centra Srbije u Parizu urađena je po nalogu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, i naloženo je da se ta institucija hitno ponovo otvori.
  • Дејан С. Михаиловић

    18.04.2018 14:41
    Културни центар Србије (зашто се не зове Српски културни центар???)налази се на врло једном атрактивном и посећеном месту у центру Париза. Нажалост, већ дуги низ година и не само за време ове власти оптерећен је разним проблемима и трзавицама. То је уосталом карактеристика скоро свих наших међународних представништава, амбасада и конзулата., такође дуги низ година. Није јасно зашто ниједна власт није успела да наше предсатвнике у иностранству доведе у ред. Вероватно се ради о једном тешком провинцијализму у самој Србији где се иностранство уствари не схвата и сматра небитним.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna