Autor: Beta

Info
14.05.2018.
17:22
Poslanički mandat lideru radikala i osuđenom ratnom zločincu Vojislavu Šešelju biće oduzet jedino u slučaju pritiska SAD i EU, a u slučaju da vlast to ne učini, nije isključeno ni uvođenje sankcija, ocenili su danas sagovornici Vojvodjanskog istraživačko-analitičkog centra (VOICE).
  • NS

    15.05.2018 11:59
    Idi i Acu poovedi
    Neka pritiska ko hoće, samo da se što pre skloni više, da ga ne gledamo i ne slušamo. Može i "sina" da povede.
  • Pac Man

    15.05.2018 06:40
    Ovom izjavom je Vučićeva vlada nedvosmisleno potvrdila da je nesposobna i da neće da se suoči sa nacional fašizmom jer je i ona takva. Lepu sliku šaljemo u svet. Već sada se nazire izolacija Srbije koja će za par godina biti gora od Albanije iz 60-ih i 70-ih.
  • Мунгос

    14.05.2018 23:43
    Професор факултета предлаже да се некоме одузме мандат посланика тако што ће посланика отерати нека страна сила.? И то применом санкција. Све лепше од лепшег.
    Најлепше, овог професора треба одмах именовати за професора демократских наука. Он је као створен за те ствари, знао сам ја да је Чедомир Чупић велики научник.
  • Palestina live!

    14.05.2018 23:08
    Za Nobela
    A Trampu da se oduzme mandat, čisto svetskog mira radi?
  • Pike

    14.05.2018 22:49
    Ju ju
    Kad mu oni daju mandat onda ce imati pravo da nekome ga i uzimaju tipa Lsv , Ldp, Ds itd itd
  • xxx

    14.05.2018 22:37
    jogi letac,hag je oslobodio seselja,a zalbeno vece ga nije moglo osuditi,moglo je samo ponistiti prvostepenu presudu i naloziti ponovno sudjenje i po haskom statutu ili bilo kojem pravu u svetu.legitimno je samo ponovno sudjenje .ovo sve ostalo je farsa i ismevanje pravde i prava,hag je promasaj nad promasajima,nit je utvrdilo pravu istinu niti je sudjeno za zlocine niti je dovelo do pomirenja u regiji.hag je a psebno sada mehanizam nato pakta i takvog ga mi srbi ni ne priznamo niti takve osudjenika smatramo zlocincima,hag ovim presudama skriva samo nato zlocine i one koji su doveli do razbijanja jugoslavije .pogledaj sada krizna zarista u svetu,isti scenarij i isti pokretaci ratova.
  • .....

    14.05.2018 22:19
    Ovde se sve i resava samo na pritisak od napolje, kao naprimer da je moglo da mu se zabrani da se uopste kandiduje za bilo sta i dobije neki mandat, ali mi to sami od sebe ne znamo kako se radi. Seselj ovih dana nije posledica setog oktobra koji se nije desio, nego posledica nerada tribunala, koji ga nije osudio za sve one godine, dok je bio tamo. Ako nisu znali da ga osude, onda su trebali da ga puste ranije, ali uz garanciju da ne sme da ucestvuje u politickom i javnom zivotu, umesto sto nas sve zajedno prave budalama.
  • Jogi Letač

    14.05.2018 22:00
    @Zixx, vidiš, u državi Srbiji po trenutno važećim propisima, mandate dobija izborna lista. Dakle ne i lično Šešelj. Na izbornoj listi SRS se našao i dotični Šešelj. S obzirom da isti ti propisi kažu da lice osuđeno na šestomesečnu ili veću kaznu zatvora ne može biti poslanik, onda Šešelj gubi mandat, i mandat dobija sledeći na listi. Naravno, to se neće desiti jer je svima ovima na vlasti dotični duhovni vođa.
  • yyy

    14.05.2018 20:32
    bacice osiromaseni uranijum da oduzmu seselju mandat.seselj je mala beba u odnosu na amere koji treba da trunu u paklu.a vi sta vam je vasa drzava smrdistan govori o vama licno kakva ste osoba.zivela SRBIJA ma kakva bila!
  • Zixx

    14.05.2018 19:03
    Vlast, sve i da hoce, ne moze, bar ne legalno i zakonski, Seselju da oduzme mandat, ako ni zbog cega drugog a ono zato sto mu ga ona nije ni dala. Mandat mu je dao narod na izborima i samo mu ga narod moze i oduzeti.
  • ivan s

    14.05.2018 18:54
    Vučić nema rešenje za Šešelja i Dačića, osim onoga koje je Milošević ponudio za Stambolića... Biologija će se već pobrinuti za svu trojicu...
  • teror u

    14.05.2018 17:29
    smrdistanu
    Ameri molim Vas resite nas ovog jezivog zla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna