Autor: 021.rs

Info
16.05.2018.
07:43 > 07:46
Puna državna kasa, stabilne javne finansije i vidljiv ekonomski rast pokazali su da je velika penzionerska žrtva od pre tri i po godine imala smisla i da je podrška Partije ujedinjenih penzionera Srbije merama fiskalne konsolidacije bila ispravna i pored svih napada i osporavanja, navodi PUPS u saopštenju.
  • Građanin bez pošte

    16.05.2018 17:24
    Podrška dostavljačima pošte!
    Sve vama ima smisla dok vaši političari drpaju Poštu!
  • Mile

    16.05.2018 15:50
    Igraju se delije a sa penzijama. ože im se, pa što da ne.
  • Petar

    16.05.2018 15:21

    PUPS: Umanjenje penzija imalo smisla
    Ova izjava ima smisla koliko i ucestvovanje ministra rada na prvpmajskoj protestnoj setnji za prava radnika!
  • Aleksandar Mihailovi

    16.05.2018 14:42
    Drž'te lopova, vuk, vuk, vuk,.
    @znamo se Da li znate ko prvi viče drž'te lopova, a ko vuk, vuk, vuk,...? Da li znate da o izdaji drugih pričaju oni koji su izdali i koji bi da se izmišljenim tuđim krivicama pokriju? Znate li da su o herojstvima najviše u ovim suludim vremenima pričale kukavice i oni koji su sa sigurne daljine posmatrali sve šta se događalo? Znate li da najviše kritikuju ona vremena mirnog života oni koji su ga uništili, koji su ratni profiteri ili iz naslova pljačkaških privatizacija? Da li znate da o događanjima od 1991-1999 najviše pričaju i talambasiraju oni koji su se negde krili ili dolazili samo zbog pljački i šenlučenja, a onda mitingašenja? Da li znate da oni koji su stvarno prošli svašta i koji su se pokazali kako je, gde je i kada trebalo da najmanje pričaju o tome, a da su neki drugi prepuni lovačkih i ribolovačkih priča?
  • Niko

    16.05.2018 14:20
    I na kraju ko je na strani penzionera?
  • Tea

    16.05.2018 13:26
    Ja kao penzionerka moram ovo komentarisati,a kako TO komentarisati,a ne biti ljut,ostrašćen i ne koristiti ružne reči.Bojim se neće mi objaviti komentar ako kažem da su to proračunati lopovi koji koriste krezubu neprosvećenu sirorinju.Mene nije briga za sirotinju eto države pa nka vodi računa o sirotinji.
  • znamo se

    16.05.2018 13:07
    @ Aleksandar Mihailovi

    Pukovniče JNA, izdali ste i Vi zakletvu svojoj državi, izdali ste državu, raspala se, ne postoji više a sada tražite penziju od neke druge države. Ne biva..
  • /

    16.05.2018 12:44
    /
    jbs privredu drzave i tu drzavu ako joj stabilnost osigurava taj procenat.

    koji q ste sve rasprodali i perete lovu kada je opet nemate dovoljno

  • Penzionerka

    16.05.2018 11:57
    Čudna je stranka PUPS, najmanje članova penzionera. Naravno da im ne smeta što su penzije smanjene, kad oni ne žive od toga, već shvataju državnu kasu kao samouslugu. Samo poštujte zakon, dajte nam ono što smo zaradili, morali da uplaćujemo i sada hoćemo da trošimo. A šta je s tim urađeno nije nas briga, to je posao za pravosuđe jednog dana kada ga u Srbiji bude!
    Nema više skojevaca, vere u svetlu budućnost, vlasti s kraja prošlog veka su je UKINULE, na žalost i za nas penzionere i za našu decu i njihovu decu i zauvek. To im nije bilo dosta i hoće još!
  • ovo

    16.05.2018 11:42
    je
    odobravanje laznih boraca,komuniste,laznih invalida
  • Aleksandar Mihailovi

    16.05.2018 11:36
    PUPS je izdao penzionere
    PUPS nema moralnog prava niti političkog, bilo kakvog, da uopšte govori o načinu rešavanja penzionog sistema. On je produžena ruka vlasti, marioneta i lažni zastupnik interesa penzionera, naprotiv, samo skup kvazi glumaca sa zadatkom da manipulišu penzionerima, varaju ih, pljačkaju na njihov račun fond, korupcijom pridobijaju glasače i podržavaju ojađivanje na stotine hiljada penzionera. PUPS je izdao penzionere i zaslužuje da ode na smetlište političke istorije i bude izbrisan iz registra partija pod tim nazivom, drugo P treba da promeni umesto penzionera u prevaranata, ili podanika, možda poslušnika ako im više odgovara. Krkobabić koji je pretio penzionerima da glasaju za svoje reketaše i one koji ih terorišu, zbog čega im je povećana prosečna godišnja smrtnost za 11% zaslužuje doživotnu robiju a ne da još vodi novu prevaru na račun penzionera.
  • Teletabisi

    16.05.2018 11:25
    Zdravom umu je nezamislivo da postoji partija penzionera koja se zalaže i podržava protivzakonito smanjenje penzija?! Po tome je PUPS partija neprijatelja penzionera.
    Srbija danas je carstvo kriminalnog polusveta i njihovih retardiranih glasača. Ovde je crno belo a laž istina. Takva društva i države su bezuslovno osudjene na propast.
  • Penzioner :-(

    16.05.2018 10:53
    Sta imamo od zivota?
    Kako reko stari narod:
    Prokleti bili svi vi pljackasi i kriminalci!
  • vesna

    16.05.2018 10:28
    nepravda
    Oni sa srednjom školom su počeli da rade veoma mladi i zaradili su ranije penzije.Tako da oni duže koriste penzije iako su im male.Međutim ako se po istom principu uplaćuje u Fond i obračunavaju penzije, onda je ovde na delu čist lopovluk i diskriminacija.
  • Бранко

    16.05.2018 10:20
    Легализована крађа
    Овде најбоље исказати Србску сентенцију "О ПСУ И МАТЕРИ"!
  • Mladen

    16.05.2018 10:06
    DR. K. Adzije
    Rukovodstvo PUPS-a cine obicni dupeuvlakaci ,obmanjivaci i paraziti koji dobro zive od dodvoravanja vlasti i zajebavanja naivnih penzionera i oni nista dobro ne mogu doneti penzionerima cije interese toboze zastupaju.
  • VladaN

    16.05.2018 10:01
    Da citiram legendarnog...
    ...Batu Stojkovica kao Lakija u "Maratonci trče počasni krug", "...Đubre jedno matoro..."
  • Bora

    16.05.2018 09:17
    vođin marketing, a ne potreba
    Urađeno poravnanje zarađenih penzija je vrhunska kriminalna radnja svojstvena diktatorima, ali je imalo za cilj da 80% građana sa malim penzijama oseti tu "pravdu" udaranja po bogatijima i glasa za našeg samovoljnog vođu. I to je jedini razlog zašto neće da vrati penzije. Sve ostalo je zamagljivanje naših umova.
  • rade

    16.05.2018 08:48
    Naravno da je imalo, ali za vase dzepove! Sram da vas bude, imate obraze ko debele djonove!
  • Petar

    16.05.2018 08:47
    Bilo je i drugih
    Bilo je i drugih rešenja, boljih od smanjenja penzije, ali pups u stvari nije brigao o najstarijim građanima, prodao ih je sistemu za svoje privilegije.
  • Ojađeni penzioner

    16.05.2018 08:46
    Predlog
    Kako se zove onaj koji bez pitanja otima ono što je vaše ? Ako neko godinama uplaćuje u fond PIO iznos koji je određen Zakonom ( nije dobrovoljno) a neko uporno uplaćuje doprinose za "minimalac" dok razliku isplaćuje "na ruke" zaposlenima i time svesno krši Zakon stvarno je suludo iste kasnije nagrađivati ,jer imaju mizerne penzije ! A što se tiče destabilizacije našeg monetarnog sistema vraćanjem otetih penzija, predlažem da naredne četiri godine naši političari uplaćuju ekvivalentne iznose u budžet od svojih primanja i dokažu koliko im je stalo do građana i njihovog standarda. Tako će biti i za bombone a ne samo čokoladu........
  • Мунгос

    16.05.2018 08:39
    Када од тинејџера направиш корисног идиота, то се рачуна у велики успех.
    Када од пензионера направиш корисног идиота, то је огроман успех. Обзиром на велико животно искуство тих корисних. Дешавало се и раније, да некоме узимаш паре, а он каже „хвала што сте ми омогућили да допринесем вашој стабилизацији“. Али овако масовно никада није.
    У тој науци кувања жаба, важна је и терминологија. Рецимо некоме омогућиш да 16% од своје цркавице поклони за опште добро, па онда извршиш Повећање пензије за 2,5%. Чист добитак, ко не би био задовољан?
    Сећам се, када је објашњавано зашто морају пензионери да поклањају толике паре, речено је да то ММФ захтева. Тада смо сви мрзили тај ММФ, чак су неки према њему примењивали и говор мржње. Сада ММФ тражи да се укину те неправедне мере, мислим да ћемо ММФ морати поново да заволимо.
  • sale

    16.05.2018 08:27
    Ovo se granici sa ludilom. Uplacujem sebi velike doprinose da bi imao veliku penziju a onda lopovi dodju i kazu imas veliku penziju ima da ti uzmem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna