Autor: Beta

Info
16.05.2018.
19:10 > 20:25
Bivši predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić zatražio je danas da se u DS umesto delegatskih izbora održe neposredni i pozvao ostale članove da se pobune i "odbrane obraz članova i glasača DS-a".
  • Domaćica

    20.05.2018 17:18
    Od čega ovaj živi?
  • Vojvosadjan

    17.05.2018 18:00
    Nije stvar o članstvu, NIKAD NISAM BIO ČLAN MI JEDNE STRANKE.. već isključivo i samo iz ubeđenja sam pristupao priči s najboljim namerama, da ovo društvo konačno krene u napred. Nažalost ništa od toga se nije desilo, na sreću meni je dobro ali ne zahvaljujući ovim probisvetima već zahvaljujući sebi. Žao mi konja..
  • Istina pece dusu

    17.05.2018 10:24
    Sanjao sam nocas da si uhapsen
    Ovde ce biti potreban nesto kao srpski Hag gde ce se suditi svim politicarima od 1988. do danas koji su unistili Srbiju i Vojvodinu, kao i neke okolne drzave, gradjane i narode i narodnosti.
  • Отпуштени радник

    17.05.2018 10:00
    ... nek se jave radnici
    Отпуштени радници ПЕТРА ДРАПШИНА из НС су 2009/10 шест месеци
    протествовали испред Бановине. Нисте то схватили као упозорење,
    нисте им помогли. Сада не очекујте од таквих сажаљење и разумевање,
    а на помоћ и не помишљајте. А партији која има 10 пута више БИВШИХ
    него САДАШЊИХ чланова, неминовно је нестајање ! ( ако вам је за утеху,
    нисте једини : СПО, ДСС, СРС...). З Б О Г О М !!!
  • SNS=DS

    17.05.2018 09:19
    Ovaj kao da je pao sa Marsa i zaboravio svoje učešće u "istorijskom pomirenju" sa SPS-om kao i ulogu njegove DS i mudrog Tadića u formiranju SNS-a. Kada malo bolje razmislim niko nije unazadio ovu državu više od DS-a iz Tadićevog i Pajtićevog vremena. Pravo je čudo kako partija sa takvom istorijom destrukcije uopšte još uvek postoji. Kupljene diplome, konobari na visokim pozicijama, stranački botovi, partijsko zapošljavanje i kontrola svih novčanih tokova, medijska tortura i sve ostale specijalitete SNS-a smo prvo videli kod DS-a koji ih je obučavao u "poslu". Razlika je u tome što od SNS-a niko ništa nije očekivao pošto se znalo o kakvim se ljudima radi a DS je nekada zaista imao poverenje ozbiljnih gradjana i ozbiljno ga je izigrao.
  • Sima Kosmos

    17.05.2018 08:36
    Što volem
    Najbolje je kad su članovi DS samokritični. Ima dosta bivših članova DS-a, e oni su prepoznali situaciju u celosti.
  • Perica

    17.05.2018 08:29
    Preki sud
    Ogromno poverenje ste izigrali i zloupotrebili,takvi se jednom imenom zovu prevaranti.Naravno da se uvek pravdaju i peru obraz ali bez uspeha.Naj radije bih, kad prodjem pored vas pljunuo.
  • Vasa

    17.05.2018 08:27
    ...
    ...jos samo ti falis da se vratis zajedno sa profesorom Dragoslavom Petrovicem i konobarom Dusanom Elezovicem i bog da vas vidi. Rasturili ste celu infrastrukturu stranke u Vojvodini, oterali najbolje ljude, iskompromitovali stranku i ti i dalje mislis da bi neko radio bilo sta sa vama i dao vam glas... Sramoto!
  • zivkovic

    17.05.2018 07:51
    Ne moze partija u Srbiji biti uspesna ako ce se ustrojiti po demokratskim principima i pustiti clanstvu da bira i misli. Iz tog razloga, danas je po definiciji prakticno nemoguce odrzati bilo kakvu DS-like partiju. Tri coveka skupi na ulici, sva tri misle drugaciju i ne mogu da se dogovore. Pogledajte SNS. Cvrsta ruka. Ali kazem, ako ces i partitiju i demokratiju, to ne ide jedno s drugim.
  • ex član

    17.05.2018 06:59
    Bojane pokrij se ušima. Sa tobom je počeo sunovrat DS-a. Ti si uveo Čankovu malu u DS, dao je privilegije, funkcije i od DS-a pokušavao da praviš LSV. Onaj ko misli da sa Aleksandrom Jerkov, Balšom Božovićem i ostalim tvojim kadrovima ( tu bih ubrojao i starog partijskog i to SKJ radnika ,drugaricu Gocu Čomić) DS ima političku budućnost taj se grdno vara
  • sremac

    17.05.2018 05:51
    tvoji
    Uvazeni doktore prava, bilo bi uputno pronaci i sebe u kontaminaciji DS. Kadrovi koje si i sam uvlacio u pricu, Jesic i njemu slicni, po zadatku su unistili kompletnu infrastrukturu. U Tomi si osetio konkurenciju i zato si ga drzao podalje. Oni koji su Ti se uvlacili, imali su perspektivu. I ja sam protiv delegatskog sistema.
  • ....

    17.05.2018 05:48
    .....
    Zaboravio si da je za vreme tvoje "vladavine" tehničkom osoblju (spremačicama i srednjoškolcima ) na radu u vladi Vojvodine smanjena plata za 10-12 hiljada dinara,da bi platio svoje "terence" koji su obrađivali teren Vojvodine,a bili fiktivno zaposleni u vladi Vojvodine! Ovi su još gori, ali to samo pokazuje kakva je budućnost ove države :(
  • Ivan Ns

    16.05.2018 23:34
    Ma nemoj
    Pajtić je bio premijer Vojvodine 12 godina. Poslednje 4 je imao dvotrećinsku većinu u Skupštini Vojvodine a na republičkom nivou većinu kao i predsednika. Da li zato što je bio bez cojones ili zato što je nesposoban, elem nije uradio ništa. Koliko mesta u Vojvodini, npr.,ima kanalizaciju? Sećate li se kad je postavio APSOLVENTA Malenkovića na čelo Investicionog fonda? Kao Kaligula konja za senatora. Ovi što su sad na vlasti su samo posledica prethodne.
  • Vojvosadjan

    16.05.2018 23:00
    @Milena
    Na šta si bila ponosna??? Oćeš malo da ti pričam o "mom" saborcu Pajtiću, o vremenima kad sam bio mlad, glup i naivan.. Kad mi je otac govorio ne hvataj se s bagrom imaš sve, oni nemaju ništa, zato i hoće šta hoće. Gde je Bojane priča iz Pešte pre 5-og??? Šta ti se desilo? Iz Sente i Kikinde na Trg mladenaca u 100 i kusur kvm, iz podstanara u rimsku/italijansku ambasadu.. Neću ni da nabrajam jer i ovako neće objaviti.
  • mladost

    16.05.2018 22:21
    je resenje
    Udaljili ste se od clanstva, umesto da ih pitate sta ih muci, koje realne probleme imaju oni, njihove komsije, kako zive, kako skoluju decu, kako se lece, imaju li poverenja u institucije.Ukazite na probleme jasno, ali i kako da se rese i naravno, predlozite neke nove, mladje ljude i pustite ih da vam pokazu pravac tj da vas vrate na kolosek.morate to sa njima, ne bez njih.
  • Dule

    16.05.2018 21:44
    Imao si sansu 2012 da se otcepis od BG-DS i da osnujes VOJVODJANSKI DS..Dok si bio premijer Vojvodine mogao si mnogo da uradis da se ne pita sve Bg i da Vojvodjanski Ds ima ozbiljno glasacko telo.Ovako sve je gotovo.Nisi imao hrabrosti kada je trebalo.
  • Milena

    16.05.2018 21:27
    Bojane, vrati se
    Dok je Pajtić bio predsednik pokrajinske Vlade, bila sam ponosna što sam Vojvođanka. Ovo sada je strašno. Koliko god pljuvali botovi, Bojan ima ogroman ugled među ljudima u APV. Veći nego bilo ko iz tzv. "demokratskog bloka".
  • Nervirach

    16.05.2018 21:03
    Sami se krivi. Nemaju ovi drugacije obicaje od vas, kao ni clanove. Da vas podsetimo da ste ih vi vasrksli? Niti ste ih vi hapsili niti oni vas, lepo ste se uajamno odnegovali. Ovaj cipelicama po snegu, a Tadic u cipelicama po stalama, zaboravili? Tupavi SNS clanovi a Sladja i clanovi citaju sa puskica, opet zaboravili? Ovi dele otkaze a za vreme vas se sekli prst, i to se zaboravili? Kao lopatom ste ubacivali brdjane u drzavne ustanove i jedni i drugi. Novi Sad se rusio i pravile stiropor zgrade bez parkinga i za vreme vase vlasti. A sada slag, Vucicev jedan od savetnika je nekadasnji veliki demokrata.
  • ns

    16.05.2018 20:59
    Tvoji i dzepovi tvojih pajtasa prepuni otetih narodnih para su unistili DS!!!
  • ako prodje, prodje

    16.05.2018 20:58
    app
    Nikada se predsednik pokrajinskog odbora nije birao van Vojvodine. To odlično znaš I ako nemaš ništa pametno da kažeš, molim te nemoj dodatno pljuckati kao Koštunica iz hladovine tj penzije. Juče je Šule indirektno porucio demokratama da bi bilo dobro da podrže Vučića oko priznanja Kosova, pa ti vidi ko je Vuk Branković. Očigledno da navijaš protiv Lutovca, a sam znaš ko je Vuk Branković. Živ bio.
  • Stavra

    16.05.2018 20:39
    Pajtic je glavni mutikasa i sve najgore u DS je pocelo sa njim!
  • Pupi

    16.05.2018 20:23
    Sta da vam kazem i trebate nestati... Zalosno je sto je tako svi vi ste ispucali puvarke kad ste imali sansu i vlast... Zalosno je sto i nema nekog normalnog i moralnog da zameni ovu lakrdiju od vlasti...
  • Gradjanin Vojvodine

    16.05.2018 20:20
    Ti si veoma zasluzan za imidz DS-a , a narocito za urusavanje i ono malo krnje autonomije u Vojvodini sa tim istim ds. Tako da mari nam se sto ce lopuze iz bg nestati kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna