Info
07.06.2018.
08:57 > 13:34
Pokrajinski sekretar za sport Vladimir Batez bio je najavljen kao učesnik pres-konferencije na Spensu pred predstojeće košarkaške događaje u Novom Sadu; ipak, da bi dobio reč, morao je u segmentu vremena posvećenom novinarskim pitanjima podići ruku za dopuštenje kazati nekoliko detalja.
  • Frank

    28.06.2018 13:44
    Limanac u opasnoj zabludi zivis a da toga nisi ni svestan. Taj vas srBski patriJotizam vam se obija o glavu skoro nesto vise od 100 godina. Takodje niste nista naucili ni iz skorije istorije sto se naravno i vidi iz prilozenog. Videli smo samo poslednjih 30 godina koliko je stete nanela ta lazna nacionalisticka doktrina a koliko vidim ne pise nam se lepo ni u skorijoj buducnosti imajuci u vidu da su na vlasti jos uvek ljudi koji imaju isto misljenje kao i vi.

    Medjutim, moram da se slozim sa vama u vezi 99% starosedelaca.

    Nisu vise autonomasi, poceli su da budu REPUBLIKANCI zahvaljujuci vama.

    Svako dobro.
  • Петровград 1594

    07.06.2018 12:45
    limanac

    Браво!!!
  • limanac

    07.06.2018 11:34
    Vojvodina kao jedina pokrajina je anahronizam u državi od 7 miliona stanovnika.
    Svrha i karakter Vojvodine kao pokrajine u SFRJ je bila upravo suprotna karakteru srpskog vojvodstva i tamiškog Banata iz Habsburške monarhije.
    Jedinu korist od pokrajine trenutno imaju oni zaposleni po pokrajinskim institucijama.

    @Koriolan

    Epiteti koje navodite se daju autonomašima. Reč je uglavnom o potomcima likova doseljenih sa 6-om ličkom 1945, koji su postali autonomaši veći od autohtonog stanovništva. U stvari, 99% Srba starosedelaca nisu nikakvi autonomaši.
  • Novosadjanka

    07.06.2018 10:44
    Petica
    Nisam veliki fan Danilovića i nisam bila oduševljena kad je došao na Đilasovo mesto, ali ako zaista stoji iza ove decentralizacije sporta i zaista misli to, skočio mi je u očima samo tako!
  • Koriolan

    07.06.2018 09:57
    Ponosam sam, tim se dičim...
    "Vojvodina sve više klizi ka beznačajnosti i polako prelazi u neku vrstu ritualne institucije." Dragi gospodine Živane, hvala za ovu misao: precizno, pogađa, boli... A oni što nisu pozvani, neka nas i dalje nazivaju vojvođanerima, neka nas pišu malim slovima - mi se ne ljutimo. Nisu njihovi preci u Pešti 1826. osnovali Maticu srpsku, već vojvođanski Srbi. Ni Pozorište, Srpsko, 1860. Ponosim se dijagnozom vojvođaner, vojvodinaš, slaninari.
  • od vajkada

    07.06.2018 09:47
    koja god politička opcija bila na vlasti u republici, makar ista bila i na pokrajini, uvek će biti isto: IGNORE.

    tako je bilo za vreme sps, ds, sada za vreme sns,..... možete slobodno nastaviti niz i lsv i svm kao partnere mnogima u toj akciji dodati negde.

    da li će se nešto u budućnosti promeniti po tom pitanju, ali onako suštinski fundamentalno, ne kozmetički? neće nikada. davno su autohtone tzv vojođanske stranke shvatile da im je produktivnije da s vremena na vreme nešto kao graknu o obespravljenosti apv, a lično budu baš baš garesi sa glavom u bg koja odluke donosi i samim tim imaju koristi nekada za stranku, a u poslednje vreme više samo za sebe. nekako su ideju vojvodine izraubovali i na sankama provezli uskim ns ulicama, noću, do prvog kontejnera i tamo je ostavili.
  • Seka Persa

    07.06.2018 09:37
    Svaka čast Živane na tekstu!
  • Palanka

    07.06.2018 09:26
    Ingerencije
    Potpuno je nejasno sta ce gradonacelnik na ovakvom specijalizovanom skupu. Zbog vazne licnosti Danilovica ? Pa mi smo drugi grad ove države. zar nije uobicajeno da se kakad igra ovde ili okupe momci ili devojke iz bilo kog sporta . U TIŠINI ,BEZ POMPE I PRAZNE PRIČE . I bez nepotrebnog slikanja.
  • Sindikalac

    07.06.2018 09:22
    Verovatno mu je Jarić seo na mesto :) vazno da se slika a plate nema
  • Anonimus

    07.06.2018 09:09
    U pravu je autor. Potiskivanje Pokrajine na političku marginu za posledicu ima da se i Vojvodina zaboravlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna