Autor: Beta

Info
13.06.2018.
17:50 > 19:25
Gradska deponija smeća u Staroj Pazovi se zapalila, a dima ima i u neposrednoj blizini autoputa Novi Sad-Beograd.
  • Sremac

    13.06.2018 21:26
    Ova deponija je hronično oboljenje Stare Pazove. Pored Pazovčana smrad Beogradskog i Zemunskog smeća udišu i Sasani. Napravili opštinski SNS poslušnici dil sa centralom u Beogradu da se svo smeće iz Beograda i okoline odlaže na Pazovačku deponiju gde se sve tobože spaljuje. Svako proleće, leto i do pola jeseni smrad se razvlači po periferiji sa Inđijske strane. Užas šta rade ove patriJoCke štetočine ali nikako da investiraju u reciklažu i zaštitu okoline. Da ne pričam o divljim deponijama koje niču duž Saskog druma.
    Prava smo gamad od naroda. Nama NATO i ne treba, sami ćemo se potrovati.
  • Dejan

    13.06.2018 20:36
    depo
    Ova deponija gori jos od prosle godine, samo tinja, dodju svremena na vreme i pokriju sa novim smecem i misle da su resili problem, gorelo i pre 2 nedelje, kako bude toplo i suvo odmah se zapali !
  • osiromaseni uranijum

    13.06.2018 20:34
    je malo dete za ovo
    Nista se ne sekirajte, to uopste nije kancerogeno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna