Autor: Tanjug

Info
14.06.2018.
09:49 > 09:49
Australijski vojnik koji je postavio zastavu sa nacističkom svastikom na borbeno vozilo u Avganistanu pre više od 10 godina, pogrešio je i kažnjen je na vreme, izjavio je danas australijski premijer Malkom Turnbul nakon što se forografija tog incidenta pojavila u javnosti.
  • Лука Лабан

    15.06.2018 08:03
    @Mellivora Capensis
    Аустралијанци су старе Британске подгузне муве! Мало ме подсећају ха Хрвате. Иначе, велики су шовинисти, посебно ван великих градова. Ко није био тамо насешће на причу мултикултурализма и осталих блабла трућ прича. Њихов однос према Абориџинима је ужасан, посебно према људима из мешовитих бракова са белцима. Њих не воле ни једни ни други. Лично знам наше клинце који су имали проблема у школи за време рата на Криму јер су их задиркивали да су фашисти, Руси, мали Руси..... Е ту се показао наш темперамент па су провокатори добили по ... Све у свему, не изненађује ме ова застава!!!!
  • Mellivora Capensis

    15.06.2018 07:03
    Hahaha .... kakvi debilni komentari!
    Živite u državi gde se rehabilituju ratni zločinci koji su služili ovoj zastavi i gde sadašnja vlada otvoreno podržava ideologiju koja je nosila ovu zastavu a pljujete po vojnicima koji su se surovo zezali.

    Australijancima nit iz džepa, nit u džep. Biće kažnjeni i gotov posao a vi dragi komentatori ćete još godinama uživati u plodovima vlade koja se ne gadi ove zastave niti ideologiju koju ona predstavlja.
  • Prle

    14.06.2018 12:45
    Da
    I Deda im se borio sa tom zastavom , cak je i njihova kraljica podrzavala naciste i cela kraljevska porodica dok im Cercil nije zapretio da ce ih pojesti noc jer je to Izdaja, ko ne veruje ima na internetu Slike novina Sun, cela kraljevska porodica je radila za Hitlera a narod stradavao, znaci nista Novo od njih!
  • ex chapman

    14.06.2018 10:59
    primereno
    s obzirom na to šta su radili (i još rade) u Avganistanu i drugde - ova zastava je sasvim primerena!
  • Pera

    14.06.2018 10:48
    hm
    Zastava tacno oslikava sta su Australijske odbrabene stange radile u Avganistanu
  • Bora

    14.06.2018 10:21
    Za ovako nešto reći da je pogrešno je blagi eufemizam. To je odvratno, neljudski, bolesno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna