Autor: Dnevnik, Politika

Info
25.07.2018.
07:51 > 08:05
Rukovodstvo Višeg suda u Nišu ispituje kako je B.S. (75) uneo prekjuče u niški sud perorez i suzavac kojima je povredio sedamnaestogodišnju A.M.
  • Армаггедон

    25.07.2018 15:14
    Како је унео?па на врата.
  • joca

    25.07.2018 09:11
    realno
    Predpostavka izuzetnosti je pristup kojim se pokušavaju rešiti problemi tipa bezbednosti ljudi, saobraćaja itd. I zato država daje zakon kojim je zabranjeno uneti nož negde, zabranjeno poseći nekog sa istim, ili zašto je izričito ograničena brzina kretanja na 50km/h po naseljenom mestu.
    Ali opet zakonodavac i svaki svestan stanovnik zna da postoje izuzetni.
    Možemo reći i nenormalni za koje te određene granice ne predstavljaju nikakvu prepreku.
    A ovde su mahom prisutni oni koji nisu perorez ni držali, možda čak ne znaju nikog ko ga koristi u poslu, već se druže sa kirijašima i piju kafe po limanu i igraju tikete.
    Perorez ima metala kao što ima jedna metalna olovka, postoje i keramički perorezi, a nato pakovanje suzavca je plastično i čovek (izuzetni - ludi ) može da ga unese gde hoće. I pored straže i pored špalira garde, pored kobri i može da ga iskoristi za svoj "naum".
    Isto tako on taj napad nije morao izvršiti u sudu, mogao je ispred, mogao je automatskom puškom doći u kafić gde se okupljaju sudije i tako dalje i tako bliže.
    Ne možete tražiti odgovornost nekog ko stoji na vratima za 30k, jer kad bi pretresi bili rigorizniji sud ne bi mogao funkcionisati.. I od 500 000 suđenja, ovo se desi na jednom.
    Kao što jedan od 25 000 automobila, vozi kroz naseljeno mesto 180km/h
    I opet, niko mu do Boga ništa ne može.
    Zašto glumite da se bojite :)
  • bagra

    25.07.2018 08:22
    Osuditi za primer odgovorene na maksimalne kazne pa ce drugi da rade svoj posao!
    I nemojte lagati, taj je pokusao svirepo ubistvo a ne povredio devojku!
    Treba da tuzi i drzavu i licno strazare!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna