Autor: Tanjug

Info
21.08.2018.
08:16
Iako zvanični podaci Nacionalne službe za zapošljavanje pokazuju da je Nemačka našim građanima i dalje "obećana" zemlja za rad, sve veću konkurenciju na međunarodnom tržištu rada joj već godinama prave Češka i Slovačka.
  • Veki

    24.07.2022 23:19
    Nisam pametna
    Nije lako na zapadu ko nema neku visoku skolu. Ja sam medicinska sestra, muz vozac. Ne vidjamo se cele nedelje. Ja radim, brinem o deci. Prolaze godine. Plati kucu, kola, ustedi. Ne vidjas roditelje, samo malo leti. Pocela neka nervoza da me spopada. Cesto ne mogu nocu da spavam. Ustanem zapalim cigaru pitam se da li nam je ovo trebalo.
  • Ivan

    21.08.2018 14:34
    Smanjenje odliva
    Sada kada gazda uvede obavezni vojni rok ce se taj odliv "smanjiti"!? Ha, ha, ha.
  • Kaćanka

    21.08.2018 12:16
    Posle II sv rata mnogi naši su odlazili na rad na zapad, većina ih je otišla u Nemačku. Video Lala da mnogi njegovi drugovi odlaze pa odlučio ode i on, ali neće u Nemačku, ne voli Švabe, već hoće u Češku, ubeđivali ga da ide sa njima u Nemačku ali...Lala ni da čuje. Posle pet godina sastaju se u domovini, pričaju šta je ko stekao, kakva kola vozi, gde radi...Lala se nije ni javio. Posle deset godina svi još zadovoljniji, kuće na moru, kuće u domovini, lep posao, deca studiraju, sve organizovano kako samo Švaba zna, Lale opet nema...ni glasa. Zabrinu se svi i daju se u potragu, čuo Lala da ga traže pa samo poslao razglednicu: Zdravo sam, Dobro sam, ko me j*be tako mi i treba!!
  • Terješkova

    21.08.2018 12:06
    Prva ljubav zaborava nema!
  • Odoh i ja

    21.08.2018 08:52
    Ne za rad, nego za zivot i rad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna