Autor: Beta

Info
07.09.2018.
09:03 > 09:05
Rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) Srbije u prvom polugodištu ove godine od 4,8 odsto je malo predimenzioniran zbog niske baze i realno je da će on za celu godinu biti najmanje četiri odsto, ocenili su saradnici Ekonomskog instituta u Beogradu.
  • Sale NS

    07.09.2018 14:23
    Nije tačno!
    To nije ni bolest ni slabost, to je POŠAST! Te sudije, tužioci i gomila advokata - SVI ZAJEDNO! Pre nekoliko godina sam na nagovor advokata tužio jednu firmu koja mi nije platila. Od suda je stigao odgovor "imate rok od 15 dana da nam dostavite tačnu adresu tuženog jer ga nema na adresi koju ste naznačili". Pr tom, tuženi je i tada, a i sada, kod APR na toj adresi. Znači, napravio je dvostruki prekršaj a oni NIŠTA. Naravno, advokat je tražio svoj honorar. BAGRA!
  • Nebojša

    07.09.2018 12:24
    TUŽILAŠTVo rak rana Srbije
    "Neefikasno tužilaštvo i privredni sudovi do sada su bili jedna od slabosti poslovnog okruženje u Srbiji i razlog usporenog privrednog rasta", kazao je Nikolić.
    A ja dodajem NESPOSOBNO I KORUMPIRANO tužilaštvo, nedostatak saradnika u tužilaštvu ali i nedostatak SUDIJA pogotovo u PRIVREDNOM APELACIONOM ali i PRIVREDNIM SUDOVIMA gde procesi umesto za maksimalno pola godine ili godinu traju GODINAMA. Jeftinije je plaćati SUDIJE i da bude efikasno a oni da manje rade nego da imamo ovo što imamo sada, jer je manja šteta plaćati još 30 sudija ili 40 sudija nego imati haos. Mada HAOS pravi tužilaštvo štiteći okorele kriminalce odbacujući krivične prijave, pogrešno optužujući pa sve padne na sudu ali zato e iz njihove imovinske karte vidi kako u stvari rade.
  • White Power

    07.09.2018 11:51
    Zemlja kretena
    Ne slabost-vec metastaziran kancer.
    Gnjilo drustvo izgradjeno na temeljima kvazi-socijalizma, sistem koji nije u stanju da se lustrira, da prepozna i prizna sopstvene slabosti i nedostatke, drustveni nazovi-poredak koji bastini samo slepu privrzenost i pripadnost vladajucoj sekti.
    Celokupan sistem koji prkosi zdravom razumu i koji gazi sve tekovine civilizovanog drustva kao takav ne zasluzuje da postoji, kao ni jedna njegova sastavna jedinka.
  • Predragg

    07.09.2018 11:19
    Nisu -Slabost, nego Bolest .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna