Autor: B92

Info
13.10.2018.
18:37 > 23:07
Devojčica iz Grocke izmislila je svoju otmicu kako bi izostala iz škole. I pokušaj otmice devojčice iz Novog Sada takođe je lažan.
  • kimi

    14.10.2018 19:05
    Ti sa bez nicka ..izvini...
    A sta da radi roditelj koji radi po ceo dan? Ili vama mozda takvi ne trebaju da imaju decu?
    Ja vam mogu reci , da iako deca kopiraju najblize, to rade mala deca, a svest,savest proradi kod svakog kad tad, dal sa 8 dal sa 10 ili 13 ..
    Jos jednom ponavljam, svako ko je sposoban da kao "dete" organizuje samootmicu, je to uradilo savesno svesno sa namerom, takva osoba treba da snosi i posledice toga , a ne roditelj.
    Kaznjavanjem roditelja pravite jos veci problem .. zaimisli imas dete i sad ti kao roditelj moras na 3 meseca zatvora recimo ...
    Pa ko ce da hrani to dete? Ko ce da placa racune, itd itd...? Kakav ste efekat postigli?
    Em ste kaznili roditelja em ste kaznili i to dete, ciji je roditelj u zatvoru!
    Ne moze neko drugi da bude kriv osim onog ko JE kriv!!
    Mani te me tih fora deca ,deca .. SVAKO je dete necije, i baba od 80 sa sina od 60 kaze dete moje!
    Al neka bude po vasem ..UNICEFovim i raznim bolesnim organizacijama .. pa sutra kada vas sopstveno dete bude zlostavljalo, na kraju ces ti u corku zbog toga... dal se slazes i sa tim?
    Dete 12g zapali i ubije coveka u NS ,nikom nista .. u sugavoj Americi, 3 debilka od 13 14g ,sa nadvoznjaka bacili dzak sodera peska cega vec ,na kola koja prolaze ispod, i ubise coveka.. dobili "kaznu" nekog dobrotvornog rada ili tako nesto.. ALO BRE UBILI SU COVEKA SVESNO!! magarcine od 13 14g,teoretski mogu decu vec da prave, i sad mi neko kaze da su oni mali i nerazumni jos???
  • @kimi

    14.10.2018 10:24
    Neverovatno je odsustvo osecaja odgovornosti kod ovdasnjih ljudi, i to je uzrok svih problema. Pa nije roditeljstvo samo oprasiti se i poroditi, naravno da si odgovoran za sve radnje svog deteta, dokle god je po zakonu dete, odgovoran si i sto si stvorio loseg coveka jer si ga zapustio. Ozbiljne kazne novcane i zatvorske su neophodne za roditelje dece kriminalaca, pa ce buduci roditelji malo ozbiljnije shvatiti svoj posao, kad vec nemaju urodjeni osecaj odgovornosti za posao kojeg su se prihvatili kad su zalegli.
  • kimi

    13.10.2018 23:35
    A kako bi bilo da "dete" samo bude odgovorno za tako nesto?
    Tj, ako je neko toliko sposoban/na ,da izvede tako nesto, isto vazi i za ubistva ,kradju silovanja .. onda to "dete" svakako treba da bude sposobno i da za posledice toga.
    Ovako cete naterati roditelje da zakljucaju u podrum "dete" ,i da ih ne pustaju napolje do cuveno famozne brojke 18 u godinama...
    A sa druge strane svi seru ko foke o pravima "deteta!!" ...
    Pa kako moze dete da ima prava, a da roditelj bude odgovoran? Ili je ovo kisa oko Kragujevca varijanta prevoda ,zelimo da imate sto manje dece, tj kao ona fora na poslu .. nece ti dati otkaz, ali ce te toliko drkati i urnisati , da te fakticki teraju sam da ga das, i onda su oni cisti ,nemaju nikakve obaveze prema tebi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna