Autor: Tanjug

Info
17.10.2018.
20:56 > 21:26
Beogradski sajam knjiga, koji se ove godine održava 63. put, vremenom je menjao svoj koncept i ulogu i, bez obzira što je ostao najveća i najznačajnija manifestacija posvećena književnosti, on je postao pijaca gde je u fokusu prodaja, a ne knjiga i pisac, smatraju izdavači.
  • kuzze detelinara

    17.10.2018 23:36
    sajam knjiga BG je super
    Poštujuči komentare uvaženih sagovornika Vašeg novinara u objavljenom tekstu, moramo ipak realno sagledati da vreme teče. Oni jesu, svaki ponaosob, u pravu. Iz ličnog ugla gledišta.
    Ali, uvek je dobro da postoji manifestacija ovakvog tipa i veličine. Privlači pažnju, pa se i kupovina knjiga dešava. . . kakogod.
    Nije mala stvar broj posetilaca BG sajma knjiga u ovoj nažalost, elementarno nepismenoj sredini. Konkurencija interneta, TV... nije zanemarljiva
    Masovno kupuju beletristku, istini za volju, ali ima i drugih.
    Javne nabavke i tenderi ograničavaju bibliotekare, arhive i muzeje, škole i druge budžet ustanove za direktnu nabavku, što nije loše, ali nije niti realno. Da ne dužim:
    dobro je da postoji Sajam kniga u Beogradu
    (kad potegnem porodično put BG iz NS u startu sam -3000din bez da šta kupimo tamo.., avaj navika je to. Dobro je dok još mogu)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna