Autor: Fonet, BIRN

Info
28.10.2018.
10:22
Kosovski sindikati podržali su inicijativu da se Međunarodni praznik rada – 1. maj, ukloni sa liste zvaničnih praznika jer je to jugoslovensko nasleđe.
  • Logi

    28.10.2018 14:15
    laž
    To da se Praznik rada ne slavi u Evropi je laž. Može svako proveriti listu zemalja u kojima se on slavi. Predložio bih južnoj srpksoj pokrajini i da poruši puteve, pruge, elektrane, zgrade i sve objekte društvenog standarda pošto je i to nasleđeno od Jugoslavije. I da vrati dug koji je nasledila od Jugoslavije. I da ne "gori" struju koju proizvode elektrane nasleđene iz Jugoslavije. Pri tome, taj datum nije iz jugoslovenske, već američke istorije, a to su "im" koliko znam najveći prijatelji. Žao mi je naših ljudi koji žive pod represijom takvih retrogradnih "vlasti". Nadam se da će doći dan kada će se to stanje rešiti u našu korist.
  • Miroslava

    28.10.2018 11:01
    Kakva “država” takve i “ideje”!! Cela Evropa slavi 1. Maj
    kao državni praznik i taj dan je neradni. Ali do mozgova Kosovovske “vlasti” nije još doprlo! Tu nema pomoći!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna