Autor: Tanjug

Info
29.10.2018.
13:13
Više od 830 osnovnih i srednjih škola u Srbiji do sada je papirni dnevnik zamenilo elektronskim, ali roditeljima još uvek nije omogućen ovaj način pristupa evidenciji o ocenama i izostancima svoje dece, iako je to bilo najavljeno.
  • roditelj

    29.10.2018 20:31
    neozbiljno
    Kao i većina projekata kod nas, sve je uradjeno jako neozbiljno. Roditelji još nemaju pristup a prošlo je više od godinu dana kako su u nekim školama izbačeni papirni dnevnici. Često se dešava da sistem ne radi kada roditelj dođe u školu. Znam slučaj da roditelji nisu bili u mogućnosti celo polugodište da saznaju ocene svoje dece. Deca su naravno naučila da ovo maksimalno zloupotrebe. Sramota za obrazovni sistem. Nestručno i površno uradjeno. Ne daj bože da isti rade neki ozbiljniji sistem. Pretpostavljam da su se neki trudili, ali to nije dovoljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna