Autor: Srna

Info
08.11.2018.
10:24
Hrišćanka Azija Bibi koju je pakistanski sud ranije oslobodio optužbi za bogohuljenje, puštena je jutros iz zatvora, ali njeno kretanje u Islamabadu nije poznato nakon što su islamisti zatražili njeno javno pogubljenje.
  • #Limanac

    09.11.2018 00:55
    Ma super je ovde cim treba da se poredimo sa nekim divljacima
  • Limanac

    08.11.2018 14:25
    I onda neko misli da nije imao sreće što se rodio u Srbiji!!!
    Pa u ovoj i ovakvoj Srbiji se živi bolje nego u 2/3 svetskih zemalja.
  • Laloš

    08.11.2018 11:06
    Dodatak
    U Pakistanu se "bogohuljenje" i ateizam kažnjava smrću. Hrišćani su najniža kasta u Pakistanu a ova žena je radila na polju sa sunarodnjakinjom koja je muslimanka. Greh koji je počinila je da se napila vode iz iste posude iz koje piju muslimani a onda je ona optužila da je "bogohulila". Automatski su je strpli u zatvor i osudili na smrt a sada nakon osam godina čekanja izvršenja kazne i pritisaka iz celog sveta preinačili su odluku. Međutim zbog toga je ceo Pakistan izašao na ulice i demonstrira a na ovu jadnicu je otvoren lov i bačena fatva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna