Autor: Tanjug

Info
10.11.2018.
07:25 > 08:49
Generalni sekretar Norveškog društva Srbije Dragan Marković kaže da kuća srpsko-norveškog prijateljstva poznatija kao "Norveška kuća" nije na prodaju.
  • ALARMANTNO

    10.11.2018 12:24
    RAZBOJNICI U SUDOVIMA ZLO
    Ovo je toliko strašno da niko ništa ne bi trebalo drugo da radi dok se ovo zlo ne ugasi i onemugući.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Sutra za nokat ode srce na transplantaciju nekom važnijem.

    Obustavite sve delatnosti jer će sutra neko da anulira ceo vaš život i trud.
    Od ovog dalje ni gore ne treba !!!!!
    Ovaj tekst iz novina neka policijaproveri i tretira kao krivičnu prijavu.
  • S O S

    10.11.2018 10:27
    SVINJARIJE
    zbog ovog se ide u zatvor. Ovo je cista otimacima za 0.5 posto. I obicna kuca je od znacaja za vlasnikaa ne samo pojedini objekti . Ne moze neko da bude izuzetak dok narod pati.Ne sme nikom da se oduzima ako nije bar 75 posto dug od vrednosti imovine. Zasto naod placa vojsku nego da ga stiti i imovinu njegovu ? Zasto placa poslanike zar aminuju nenormalne zakoneZašto plaća policiju kad ne hapsi sudije koje ne postuju ZAKON????
    "Norvezane" molimo da obnaroduju celoj Evropi da udare sankcije do eliminisanja ovih zakona i hemijskog čiščenja sudstva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna