Autor: Beta, Insajder

Info
11.11.2018.
08:26
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić ukazao je u pismu Komori javnih izvršitelja da je u više postupaka nadzora, koje je sprovodio, utvrdio nepravilnosti i nezakonitosti u obradi podataka o ličnosti koja sprovode javni izvršitelji i da se, i pored nekoliko formalnih upozorenja, sa takvom praksom nastavlja, saopšteno je danas.
  • Milana

    11.11.2018 10:14
    Šta nam tek sledi
    Ovo je trebalo saseći u korenu i svim javnim službama i drugim licima zabraniti obradu podataka o ličnosti. Sada je za to kasno, jer evo i za fudbalske utakmice kad vodite dete morate ostaviti JMBG???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna