Autor: Beta

Info
12.11.2018.
11:55 > 11:55
Talas preuzimanja koji je zapljusnuo bankarsko tržište Srbije istovremeno i jeste i nije očekivan.
  • Verica

    12.11.2018 16:43
    Lobiranje
    Ovi samoproklamovani stručnjaci iznose tvrdnje "ako bude, biće"...
    Banke u Srbiji ostvaruju ekstra prihode, a gubitke ostvaruju samo one koje su angažovale domaće menadžere, koji ih potkradaju...
    Inače, kamate i provizije su ujednačene u svim bankama(pa to je kartel), te ne vidim svrhu(osim gluposti), da građani i privrednici u "velikim" bankama čekaju na red sat-dva vremena da bi obavili šalterski posao. Postoje "male" banke bez gužvi i maltretiranja, čak i sa boljim uslovima. Ali, bankari su davno utvrdili IQ naših građana...
  • EvoOvako

    12.11.2018 13:12
    ReplikicaMala
    "Talas preuzimanja koji je zapljusnuo bankarsko tržište Srbije istovremeno i jeste i nije očekivan" - pa je l' bio očekivan ili ne?
    Malo sam neodlučna, a možda i nisam.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna