Autor: Beta

Info
13.11.2018.
05:44 > 06:51
"Infrastruktura železnice Srbije" apeluje na sve, a posebno na najmlađe, da se ne penju na vagone na prugama, jer na taj način direktno ugrožavaju svoj život.
  • ?

    13.11.2018 11:15
    & Nepismeni šef
    vi ste samo donekle u pravu, jer: ne osigurava se zaštita života samo na jednom nivou kao što vi mislite, plakatima u staklenim vitrinama. Ona se osigurava i čuvarskom službom, koja je privatizovana na železnici u prvoj etapi restrukturiranja. Železnica ima još uvek (privatnu) čuvarsku službu (na istoj adresi Nemanjina 6) koja je trebala da spreči da se bilo ko šeta ili zadržava na njenom posedu, a ako ga na njemu zatekne, da ga udalji, naročito decu; a pogotovo iz stanice Makiš ranžirna i naročito nakon što je u nju dislociran sav robni rad iz stanica Bg spoljna i Bg centar, znači sigurno većeg intenziteta nego što je bio pre zatvaranja te dve stanice. Oznake i plakati upozorenja o mreži pod naponom onima koji ne obavljaju službu na železnici tu mnogo ne pomažu, oni to i mogu i ne moraju primetiti, kako ko.
  • Sedam

    13.11.2018 09:16
    Kako su nam država, vaspitanje i obrazovanje sve bolji, tako dajemo sve bolje takmičare za Darvinovu nagradu
  • Nepismeni šef

    13.11.2018 08:00
    Ja'b to 'vako
    Potrebno je da se na stanicama izradi staklena vitrina, sa figurom deteta na krovu vagona.
    Iznad toga žica iz koje izlazi varnica i prži figuru.
    Ispod natpis na koliko santimetara kreće varnica i koliko ste udaljeni od žice na 25.000 volti.

    Tako radi pmaetan, školovan svet kome je stalo.
    Dete ne može da prođe stanicom i da to ne vidi.
    A apeli?

    Zakači ih sebi za...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna