Autor: Beta

Info
22.11.2018.
17:14 > 17:14
Zbog urušavanja zidova u Zavodu za plućne bolesti u Nišu obustavljena su rendgenska snimanja i evakuisan deo zgrade u kome se nalazi rendgen aparat.
  • Комит јужна Србија

    23.11.2018 13:53
    Треба додати да је целокупан износ од 55 милиона евра за изградњу КЦ НИШ издвојио град Ниш. КЦ је као терцијална медицинска установа надлежан за око 3 милиона људи, не рачунајући Косово, што га ставља на друго место иза КЦ Србије по "величини". Овакве ствари се дешавају зато што северњаци не само што нису помогли, него још и одмажу уграђивањем у тендере јер су републички органи прво стопирали а затим довели другу фирму да ради посао.

    Немојте више тако да нас помажете.
  • Zile

    22.11.2018 18:47
    Pa sta...
    ... i nije neka vest... i u Novom Sadu je srusen zid stambene zgrade u Dositejevoj (samo nekoliko porodica ostalo bez krova, nista strasno)... uskoro ce se urusiti objekti oko Promenade... propao stan u jednoj zgradi jer je cev curila mesecima... nekako objavljujete vesti na slicnu temu... nista senzacionalno... ljudi navikli na to, pa verovatno ni ne citaju...

    ... ovo je malo srusenih objekata da bi se mi pokrenuli, treba mnogo vise... ne moze se srusiti toliko objekata koliko mi mozemo da istrpimo... tvrd smo mi orah...
  • dr Petrović

    22.11.2018 18:43
    videh ovde je napisao neko
    da ćemo od pre dve godine imati puteve bolje od Nemačke
  • Pera kojot

    22.11.2018 18:29
    Zid je pukao jer je presecen najsavremenijim gama nozem.
  • Cubi

    22.11.2018 17:49
    Incident koji na simbolican nacin prikazuje urusavanje sistema zdravstva a i svega ostalog..
  • Tasa 1951

    22.11.2018 17:27
    Samo bezanija odavde deco
    Dok zvanicne bolnice u gradu sa 250 hiljada stanovnika jedne drzave kandidata za Evropsku Uniju sa najtezim pacijentima padaju od urusavanja,neodrzavanja,korupcije,nepotizma,stranackog i rodbinskog zaposljavanja za to vreme u istom danu Vlada Srbije daje milion eura Sprskoj Pravoslavnoj Crkvi nepovratno.

    I posle neko iz medija pita lekare i medicinsko osoblje u Srbiji"A zasto ucite Nemacki jezik i zelite da odete iz Srbije?" kao nije im jasno.

    Na kraju ce za 10-15 godina tatini i mamini sinovi sa kupljenim diplomama uposljeni preko politike i porodicnih veza sami sebe leciti jer nece imati ko da ih leci.

    Za 5-10 godina pregledi ce se zakazivati za godinu dana unapred a operacije za 5 godina unapred.Kome to pricati?Ponosnom,dostajanstvenom i cestitom Srbinu?.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna