Autor: N1

Info
05.12.2018.
21:12
Poslovanje kikindskog javnog prevoznika, preduzeća "Autoprevoz", dovedeno je u pitanje zbog odlaska vozača i dotrajalog voznog parka, upozoravaju u sindikatu.
  • Beograd

    27.06.2019 15:30
    Beograd
    Kondukterka je nepristojna
  • Dusan Savic

    06.12.2018 10:00
    plate
    Veoma jednostavno doalzimo do zakljucka da ce nam uskoro sve faliti.
    Poslodavac nece da podigne platu makar mu to bilo zadnje u zivotu a iskoriscava radnike non stop. Po paroli ako neces da radis ima dosta ne zaposlenih koji cekaju tvoje mesto.
    Svugde je ista situacija i nemojte onda ostati zateceni akda ostanemo bez svega ovd mislim i na velike i srednje i male firme, od inzenjera u EPS-u kojima je pukao film i nece da rade za nista, do vozaca kamiona koji mogu da imaju duplo vecu platu, do prodavaca i vaspitacica koje rade za minimum.
    Pa ako pogledate svugde se trazi radnik a niko nece da plati!!!!
    Brat je radio za minimalac spediciju kod gazde svaki dan od 8 do 20h i subotom, gazda je mislio da ce tako ostati do kraja zivota a hvali se kako je kupio sinu nov auto. E lepo moj brat napustio i otisao da radi za drugu firmu lepo 8h radno vreme plata 4x veca a gazdin posao se raspao, jer covek sve zaboravio kako se radi moj brat sve drzao u malom prstu i kada je otisao ovaj nije mogao da se snadje
  • Putnik

    06.12.2018 02:05
    Nemar
    Vozaci su pretezno ok mada ima idiota medju njima koji puse i telefoniraju dok voe a busevi su katastrofa.Nemaju klimu a voze do Bg ili NS a da ne pricam o onima koji voze po okolnim selima.Prljavi unutra,uzasno smrde a cena karata kao da su u metropoliVozim se njima kad bas moram i ako se ugase necu zaliti.
  • Kašanski

    06.12.2018 00:46
    Otuzna istina
    Koliko sam ja primetio, bla bla car radi sasvim fino (u drugim pravcima). A ovde se radi o tome sto je Kikinda u geostrateskom smislu slepo crevo, i sto nijedan drugi prevoznik sem Kikindjana nema interesa da saobraca kroz Kikindu jer jednostavno nikome nije usput samim tim nije ni isplativo, premalo karata se tu pradaje i zato su i cene toliko visoke. I ovo nije specificno samo za kikindu nego za sva mesta u srbiji koja se ne nalaze u neposrednoj blizini koridora X
  • Sofer

    05.12.2018 23:54
    Haha
    Samo napred momci vozaci se traze po EU plate su dobre krecu od min 2000eura pa na vise nemojte sedeti ovde i cekati da vas gazde vrte.Nek im voze mame i tate.
  • Нови Сад

    05.12.2018 23:32
    Нови Сад
    Додајте у наслов слободно и Нови Сад, нећете ништа погрешити...
  • pera

    05.12.2018 23:11
    ..
    Ali Perica pre nego sto zapali ce jos jednom da glasa za AVa, a tako ce da nastavi i iz dijaspore dokle god ovi budu na vlasti.
  • Tasa 1951

    05.12.2018 22:35
    Samo bezanija odavde deco
    Ovi nasi poslodavci u Srbiji misle da vozaci autobusa zive u centralnoj africkoj republici okruzeni pustinjom kao roblje i misle da roblje od vozaca ne moze nigde da ode osim da radi celog zivota za 190 eura plate od jutra do mraka .
  • Martin

    05.12.2018 22:07
    Ex Kikinđanin
    Imaju posla samo zato što imaju monopol, Do Kikinde možete jedino da odete Autoprevozom - Kikinda. Preskupe su karte. Preskupe. Čak duplo skuplje za slične kilometraže. Putujem svuda po Vojvodini i Srbiji pa mogu da uporedim. Nadam se da će servis Bla bla car ili ako se pojavi neki sličan, da proradi i prema Kikindi, imali bi pune ruke posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna