Autor: Kossev

Info
09.12.2018.
13:59
Kosovski predsednik Hašim Tači odseda u Londonu, gde se juče sastao sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom.
  • Dr Miggyy

    10.12.2018 13:30
    ПРИЈАТЕЉ ЈЕДНОМ, ПРИЈАТЕЉ ЗАУВ
    Тони Блер можда је велики пријатељ Тачију, исти су по злочиначком понашању, један је Србију злочиначки нападао изнутра, камама, оружјем, а други је злочиначки бомбардовао Србију, којој је поубијао пар хиљаде недужних грађана, грађанки и много деце и нанео јој материјалну штету, кажу, више од сто милијарде долара. Он је велики пријатељ и Едија Рами. На крају Блер је и велики пријатељ ΛV и уједно поуздани саветник. Толико добро га саветује да је земља по скоро свим критеријумима на зачељу Европе, a пензионери су немилосрдно, уз писма као захвалницу, опљачкани за милијарду евра.
  • ex chapman

    10.12.2018 12:18
    licimuri
    Anthony Blair je prevejani lažov i vrhunski manipulant. za razliku od svog "poslodavca" koji to samo pokušava da bude, a zapravo je poput onih plemenskih poglavica što stave polucilindar i misle da su postali engleski lordovi! pod Tonijem su laburisti na izborima 1997 odneli najveću pobedu ne u "novijoj istoriji" nego u ukupnoj istoriji britanskog parlamentarizma! zahvaljujući (uglavnom)Tonijevom ulizivanju Klintonu Britanja je ponovo faktor na svetskoj sceni! i onda se elegantno izvukao pred Credit Crunch! pljuvali su ga malo zbog War on Terror, ali i oni vrlo dobro znaju da je to bila cena "specijalnih odnosa" sa "velikim bratom" sa one strane Atlantika! dakle ako stvarno Toni pregovara u ime Srbije - pa to je mnogo bolje nego da pregovara recimo Dačić ili Vučić i slični šarlatani. Naravno pod uslovom da stvarno pregovara ZA Srbiju, odnosno da ne igra "dvostruku igru"! ali ko može to da garantuje i za tzv. "naše političare"?! zar ne stavljaju i oni svoj lični interes ispred "državnog"?!
  • Армаггедон

    09.12.2018 18:40
    Чекај јел то онај што нам је као пријатељ
    Значи истина је да је све договорено.?
  • Y

    09.12.2018 17:02
    A Bler je...
    ...savetnik Aleksandra Vučića!? Ko je ovde lud?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna