Autor: Tanjug

Info
10.12.2018.
09:11
Porez na prihod za seoski turizam i domaću radinost nije nova mera, ona je i ranije postojala po Zakonu o porezu na dohodak građana, već je reč o izmenjenoj meri, koja će ugostiteljima olakšati plaćanje poreza i uštedeti novac.
  • dendy

    10.12.2018 12:47
    Kome si ti ucitelj????Smesan kao Pajtic i bratija......
  • Mica

    10.12.2018 12:30
    Strucnjak
    Kako on lepo nama objasni da kada se plati porez, bice ugostiteljima lakse i bolje... mica mala, da, bice bolje sigurno...
    Samo oni na vlasti da se ne diraju, ostanu sto duze, a kao nije to vazno, obezbede kako to pozicija nalaze, sta ce, i bice nama tako bolje i lakse...
    Mi jadni ne znamo da li nam je bolje i lakse???
    Ovi sad ce poceti i za vazduh koji disemo da naplacuju porez. Setice se iz 1975 god da nismo prodali bubreg i trazice sada da platimo porez sa kamatom i da ga sada damo!!!
    Ovo postaje previse, a nezaposlenost i plate mizerne. Uvek se pitam kako ovaj narod uopste zivi?????
  • Lala

    10.12.2018 11:05
    Porez
    Pametnog li čoveka??? Kome je to njihovo udaranje poreza na sve i svašta još pomoglo sem njima(političarima ). Sad će moći još više da se bahate u skupštini raznoraznim jelima i pićima, a i novim kolima. Ovi bi i za Nušića bili iznenađenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna