Autor: Naše mesto, 021

Info
16.12.2018.
22:45 > 07:07
Prema prvim nezvaničnim rezultatima sa 26 biračkih mesta, na izborima u Kuli ubedljivo je pobedila Srpska napredna stranka, dok je na drugom mestu SPS, zatim sledi POKS i potom GG "Kritična masa".
  • Miša kula

    20.12.2018 22:35
    Istina
    Ovo je netačna vest. Grupa građana Kritična masa je osvojila znatno više glasova od poksa, a i jednog odbornika više.
  • The Lalosh

    17.12.2018 18:53
    @ SOMBORKINJA STARA
    hahaha...

    A ko će princa (budućeg kralja) da nauči Srpski? Evo već skoro 30 godina nikako da nauči. Samo se bruka čim zine. Kome je on na čast?
  • SOMBORKINJA STARA

    17.12.2018 14:55
    @ MARTIN
    Zaista smo imali dva antifasisticka pokreta i to prvi i jedini u Evropi. I u oba je najvise bilo Srba. Pa zar mislite da bi moj svekar, posteni seljak sa Manjace, otisao u cetnike, da su se oni borili na strani Nemaca i ustasa. U TOM OPSTEM RASULU POSLE SLOMA JUGOSLAVIJE, DRAZA JE DIGAO PRVI ANTIFASISTICKI USTANAK U EVROPI. Tito je dosao kasnije i stalno je sklanjao saradnike koji bi jednog dana mogli zasmetati njegovoj apsolutistickoj vlasti {Mustafa Golubic, braca Ribar, kasnije Krcun, Djilas, Rankovic}. Zasto nismo, kao Francuzi, isli svi pod jednom kapom u Pokret otpora? Kako je De Gol primio sve Francuze, pa i komuniste, pod jednu zastavu? Zato sto je Tito od samog starta isao samo na komunisticku kartu i iskljucivao sve ostale. Moj otac je uvek govorio da komunisti nikada ne bi dosli na vlast u Jugoslaviji da nije bilo Hitlera. U TOJ OPSTOJ POMETNJI SU ISKORISTILI PRILIKU. A treba da zahvale i Cecilu, sto nas je predao Staljinu, kada su delili Evropu. Na reci jednog pomocnika da je Jugoslaviju prepustio komunistima, Cercil je odgovorio: "Ni vi ni ja tamo necemo ziveti". Onda je naterao kralja Petra II da abdicira i da pozove sve cetnike da se stave pod Titovu komandu. A ZLATO JE SAKRIVENO NA OSTROGU, POLA SU NASLI I UZELI NEMCI, A POLA JE UZEO TITO, KAO I SVE STO JE BILO GDE NASAO, OD IGLE DO LOKOMOTIVE. Kralj Petar je 1941. imao 17 godina, otisao je u London tako malim avionom da sa njim nije mogla da podje ni njegova tadasnja devojka, a ne poluge zlata. MISLITE MALO.
  • Martin

    17.12.2018 14:12
    @ Limanac
    Mi stariji smo poznavali i stvarne aktere istorijskih događaja, imali smo i živu reč pored knjiga.
    A po tebi su ove danas knjige kojima truju decu tačne? Kao naprimer da su u Srbiji postojala dva antifašistička pokreta. Pa to je da crkneš od smeha ...
  • Limanac

    17.12.2018 11:49
    Prava opozicija je bojkotovala ove izbore, a ovi iz POKS su lopine, novosađani ih dobro poznaju.

    @Martin
    Prouči malo materiju. Recimo da je ono što su nas učili u osnovnoj školi o odnošenju zlata jednako istina kao i bilo koja vest u Informeru.
  • Martin

    17.12.2018 10:37
    @ SOMBORKINJA STARA
    Pardon, nisu Karađorđevići pobegli i odneli zlato.
    Otišli su u Diznilend da love pokemone.
  • alal vera

    17.12.2018 09:17
    NEGINE VAM,SPOMENIK kralju i
    Kružni Tok oko njega!
  • SOMBORKINJA STARA

    17.12.2018 09:13
    POKS
    BRAVO ZA POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE. Tek cemo da pobedjujemo, ako Bog da. U celoj Evropi najnaprednije zemlje imaju monarhiju. Engleska, Danska, Belgija, Holandija, Svedska, Spanija Monako, pa Japan.. Zasto da mi budemo gori od njih? Imamo kraljevsku porodicu Karadjordjevic, koja je u rodbinskim i kumovskim odnosima sa skoro svim monarhijama u Evropi, a opet nasa, srpska. A Bog im u svakom kolenu da po nekoliko sinova, ima ko da nasledi tron. Time bi pokazali svetu da smo KONACNO zavrsili sa komunizmom i da se vracamo u staru, monarhisticku Evropu. To bi bila moderna, parlamentarna monarhija, kao i u svim evropskim kraljevstvima. Da kralj bude samo figura koja nas predstavlja u svetu, na raznim kulturnim, verskim, sportskim desavanjima. Kralj koji govori strane jezike, da nas ne bruka po svetu. A u skupstini da sede u poslanickim klupama dosadasnji "biseri", neka se svadjaju. A kralj je tu da ih pomiri, kada se bas odvise posvadjaju. I da se njegovi sinovi skoluju na Ruskoj Vojnoj Akademiji, U Americi na Vest Pointu, na Engleskoj Kraljevskoj Akademiji, pa kada se pojave u uniformi u Evropi da nam budu na cast i cest. I NEMOJTE OPET DA PRICATE KAKO SU KARADJORDJEVICI POBEGLI I ODNELI ZLATO. Kralj Aleksandar je ubijen u Marselju 1934. Kraljica Marija je posle zivela u Londonu sa mladjim sinovima, Tomislavom i Andrejem. Mladi kralj Petar II JE ODLETEO MALIM AVIONOM, POSLE BOMBARDOVANJA, a princa Pavla su Nemci, sa porodicom deportovali u Afriku. A ZLATO JE OSTALO U OSTROGU.
  • glumac

    17.12.2018 08:20
    Komedija .
  • Futog

    17.12.2018 07:50
    Www
    Evropa cuti na pokradene izbore,na siledzijstvo vlasti!
  • /

    17.12.2018 07:39
    /
    da li se secate sta sam kucao za demografiju kule i izbore

    nece takvi napraviti vojvodinu.
    a dobicete dveri na velikim izborima

  • Preambula

    17.12.2018 02:15
    Vidim da normalnih stranaka nije ni bilo. Samo informer ruzicaste reality stranke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna