Autor: FoNet

Info
21.12.2018.
15:20 > 15:32
Urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk ovogodišnji je dobitnik nagrade za lični doprinos borbi protiv korupcije "Verica Barać".
  • majka

    21.12.2018 19:30
    bravo
    Bravo Micko. Mi koji te znamo mi te i razumemo .Hvala ti sto si hrabar i za nas kukavice. Sada kada na tebe krenu botovi i ostali nece ti biti lako, ali znam da si jaci od svih njih. Morala je i Verica Barac mnogo toga da prezivi i proguta, a vreme je pokazalo koliko je bila hrabra i koliko je vazno ono na cega je ukazivala.
  • Čika

    21.12.2018 17:09
    Čestitamo
    Na ovom portalu i u još par medija odajemo priznanje poštenima. Znam da oni beskrupulozni lopovi ne obraćaju pažnju ni na laureate, ni na nas koji im čestitamo, oni drsko i dalje kradu.
    I podsmevaju se... Neka, ničija nije gorela do zore, moramo verovati da će završiti tamo gde i spadaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna