Autor: Tanjug

Info
23.12.2018.
08:12
Odluka Vlade Mađarske da raspiše novi tender za prugu Beograd-Budimpešta neće uticati na projekat rekosntrukcije pruge u Srbiji.
  • ne može opušteno

    23.12.2018 12:10
    & Jogi Letač
    oni ne kasne, oni su zalutali u saobraćaj i pri tom prave enormne štete i gubitke iz dana u dan; za svaki prekid saobraćaja na železnici jedinica mere je šteta; poslednji udes na pruzi Niš-Prokuplje je dokaz: ljudske žrtve (nenadoknadivo) plus materijalna šteta na imovini; Neko je davno morao biti oteran iz saobraćaja, nije se smelo dopustiti da u saobraćaj uđu Ilići, Mihajlovićke i slični, daaavno; Sada posle ovolike tragedije neko bi morao krivično da odgovara zbog nepoznavanja i nakaradnog vođenja sobraćajne politike i zanemarivanja pruga nižeg ranga u korist povećanja konkurentnosti železnice u odnosu na drumski saobraćaj duž glavnih koridora.
  • *

    23.12.2018 11:19
    hvala lepo
    "Cilj modernizacije ove železničke saobraćajnice jeste da se olakša transport kineske robe u Evropu koja dolazi iz grčke luke Pirej. Ta roba bi bila dovožena železnicom preko Srbije u Mađarsku."
    I pored toga što kargo vozovi ne ištu saobraćaj velikim brzinama, dok su se u tu svrhu (?) pojavili u Subotici prvi strani operateri, a zaposleni bivših Železnica Srbije otišli svojim kućama. Sve lepše od lepšeg, skoro pa ko ministarka nam.
  • Jogi Letač

    23.12.2018 10:02
    Drugim rečima: komšije ne brinite, i mi kasnimo, opušteno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna