Autor: Danas

Info
30.12.2018.
18:35 > 19:14
Zatvorski čuvari nisu dobili nove uniforme još od 2012. godine, uprkos tome što pravilnik Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) predviđa da se one obnavljaju na svake dve godine i što je novac za njihovu nabavku bio predviđen budžetom.
  • Ceksns

    31.12.2018 08:36
    Sramota
  • dr

    30.12.2018 21:03
    ooo tenderi tenderi
  • BulevarEvrope

    30.12.2018 20:22
    Mi backe Svabe, nas par desetina hiljada, kao i par miliona u svetu, odlucno svi do jednog zalazemo se za reforme sadasnjeg zatvorskog sistema u Srbiji s akcentom na stanje u Novom Sadu.
    Mnogobrojni strucnjaci sa naseg Backog otvorenog folksdojcerskog univerzisteta, izracunali su da je Novom Sadu potrebno prosirenje kapacita zatvorskog smestaja. Idelna lokacija za novu zatvorsku ustanovu bila bi zgrada izvrsnog veca, u narodu posprdno nazvana 'brod restoran'.
    Nakon adekvatnog preuredjenja prostora kapacitet novog objekta bi bio i do 10 000 zatvorenika.
    Takodje napravili smo plan i tehnicke nacrte za gps okovratnike za zatvorenike i to sa hemijskim,elektricnim i eksplozivnim punjenjem. (kategorije i kapacitet punjenja rasporedjivati po velicini nedela zatvorenika). U slucaju eventualnog neutralisanja okovratnika i bega aktivirti dronove sa automatskim navodjenjem i sa navedenim punjenjima.
    Pozivamo kolege sa mnogobrojnih smerova sa FTN-a da nam se pridruze, njhovo iskustvo u vidu projektovanja rampi za parking bice nam dragoceno.
    Ovim jedinstvenim u svetu vidom automatizacije kazneno popravne ustanove dolazimo do sledeceg da funkcija cuvara zatvora uopste nece vise biti potrebna a samim tim niti bilo kakve sporne nabavke pomodarskih uniformi. Cuvare nakon otpusta prekvalifikovati za administratore sistema nadzora koji bi poslove obavljali od kuce.

    Gott mit uns!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna