Autor: Dnevnik

Info
03.01.2019.
14:00 > 14:18
Po oceni Fiskalnog saveta Srbije postoji potreba za pronalaskom brzog rešenja za neprivatizovana javna preduzeća "Petrohemija", "Resavica", "Ikarbus", "Lasta", "Simpo", MSK, "Jumko", "Tigar" i "Trajal".
  • Direktoric

    29.01.2019 17:38
    Preduzeca
    Sva ta preduzeca posluju sa nesposobnim i uhljebljenim ljudima u drzavnim preduzecima i lokalnim samoupravama. Verovatno su svi clanovi SNS stranke ili drugih stranaka zavisno o lokalu.
    Da li ce se naci neki sposoban covek (koji nije politicar niti clan stranke) koji ce staviti interese
    radnika (rudara) i gradjana ispred svojih vlastitih kako bi uzdigao REMBAS da posluje bez subvencija. Da li takav covek strucnjak uopste postoji u Srbiji?
    Izgleda da imamo nesposobnjakovica na pretek, a oni sposobni i pametni odlaze u inostranstvo
    gde nema politike na poslu.
  • Glasnoslav

    29.01.2019 16:45
    Nesposobnost
    Nesposobni direktori clanovi SNS ne mogu voditi javna drzavna preduzeca bez gubitaka. Korupcija, Nepotizam, Malverzacije za licnu korist opterecuju drzavni budget a narod sve placa i trpi. Trose na veliko a proizvode na malo.
  • penzos

    03.01.2019 18:47
    eps
    cestitke za reformu u eps u, Umesto da naprave vise manjih uspesnih preduzaca napravise grdosiju gde niko nije zainteresovan za bolje poslovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna