Autor: Beta

Info
04.01.2019.
17:45
Ministarstvo odbrane je saopštilo da su neistinite informacije o blokadi računa i bankrotu tog ministarstva.
  • Ouca

    04.01.2019 20:23
    Saopštenju Ministarstva verujem apsolutno! I ništa manje nego što verujem Ministru lično o lovi za stan od tetke, kao i desetinama prelazaka preko granice po tu lovu.
    Beeeee!
  • PeTejac

    04.01.2019 20:17
    Bio sam 90-ih godina vojnik po ugovoru. Primao platu na račun preko pošte, imao karticu za gradski i vojni prevoz, lečen i operisan u Vojnoj ustanovi, dobijao terenske i ratne dodatke, bonove za dodatnu ishranu. Imam sva dokumenta o pripadnosti jedinicama, kao i o ratnim dejstvima.
    Odlaskom u penziju (pre više od godinu dana), saznajem da me uopšte nema u PIO za taj period (preko 4 godine), niti mi je bilo šta uplaćeno. Obraćam se Vojsci. Dopisujemo se. Traže da im dostavim dokumenta koja su mi oni izdali. Dostavljam. I? Ništaaaaaaaaaaa… Navodno treba da mi uplate doprinose PIO za taj period. Treba, al’ kažu (na mala vrata) nema se para. I tako… A Ministar kaže da su svi računi u poslednje tri godine izmireni?
    Da i to. Bude li moja penzija zavisila od toga da se uplaćuje za nju sa računa Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine, evo javno je se odričem!
  • Nada 2

    04.01.2019 18:48
    Lazete
    Necet ni vi!
  • Nada

    04.01.2019 18:13
    Brže,jače,najgore
    Lažite, ali nećete još dugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna