Autor: RTS

Info
07.01.2019.
20:55
U proteklih desetak godina, otkad Narodna banka nadzire rad osiguranja kod nas, tehničke rezerve kompanija porasle su sedam puta, a uplata premija trostruko, što govori o skoku životnih polisa, ali ukupnim rastom osiguranja od 5,2 odsto u prošloj godini, taj sektor nije zadovoljan.
  • RIZBO

    08.01.2019 04:45
    SPINOVANJE
    kakav plaćen tekst!
  • kimi

    08.01.2019 00:12
    Recu samo ovo ... "Ključ je u stalnoj edukaciji stanovništva, ocenjuju osiguravači." MRS!!!!!!!!! leba bez motike MRS
  • aero casper

    07.01.2019 23:33
    da niste go**a...
    možda bi uplatio i neko osiguranje, ovako dok se pod forom, znate ima puno prevaranata, pa mi onda svima maksimalno otežavamo naplatu osiguranja, mene zaobiđite...
    kako ne možete sa državom da se dogovorite da one koji varaju osiguranja pošaljete u zatvor uz oduzimanje sve imovine, kao šte ste dogovorili povećanje osiguranja za kola zbog poplava?
    A da, lakše je narod sisati i šišati nego, zarađivati na poštenju, imenu, korektnosti itd...
    već kad smo kod poplava, ima 3 godine od tada, da li ste se oporavili, možda da spustite vratite premije osigranja za kola na raniji nivo?
    isto k'o i banke, nužno zlo... zato lepo kada me zovu iz takvih kuća ja lepo kažem naplaćujem razgovor po minutu i da mi daju pib i dresu gde da fakturišem moje gubljenje vremena.
  • preduzetništvo

    07.01.2019 23:17
    S obzirom na ponašanje osiguravajućih kuća prema dugogogodišnjim klijentima pravo je čudo da imaju i ovoliki broj osiguranika.
  • Pričajte mi o tome

    07.01.2019 23:17
    U Nemačkoj polisaobaveznog auto osiguranja može da se nasledi, ovde verovatno nikada neće moći. To u praksi znači da ako moj deda, a ni moj otac nisu napravili nikakvu štetu na vozilu, potičem iz bezbedne porodice, i mogu da dobijem osiguranje za simboličnu sumu. Pošto ni ja nisam za 18 godina vožnje imao štetu, trebao bih da plaćam osiguranje par stotina dinara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna