Autor: Tanjug

Info
15.01.2019.
08:55
Izraelski tim za obnovu Zaka pretražiće reku Dunav u Mađarskoj u potrazi za žrtvama Holokausta, izjavio je izraelski ministar unutrašnjih poslova i ultraortodoksni rabin Arije Deri u Budimpešti.
  • Dragica

    15.01.2019 13:06
    Sava
    Država Srbija bi mogla razmisliti o angažovanju ove ekipe koja bi istražila reku Savu od Gradiške do ušća u Dunav kao i sam Dunav radi pronalaska žrtvava ustaškog genocida u II svetskom ratu kao i ratu 90-tih, odnosno genocida žrtava mađarskih Hortijevaca. Imate na stotine pisanih i video svedočenja o tome da su povezanih zaklanih i masakriranih ljudi u periodu od 1941 - 1945 stizale povezane Savom iz Jasenovca. Na nekima su stajale i monstruozne poruke upućene Srbima u Srbiji. Javnost do dana današnjeg npr. uopšte ne zna da se samo ispod Nebojšine kule u Beogradu nalazi neobeležena grobnica u koju su godinama sahranjivali te mučenike. Procene su da je u njoj pokopano oko 4.000 duša.

  • Elem

    15.01.2019 10:58
    Možda je jednostavnije da pitaju So*oša, koji je boravio u doba rata u Budimpešti kao gospodin Švarc, kako se tada prezivao, dok je otimao imovinu Jevrejima i došao do početne akumulacije kapitala.
    Ovo su činjenice, pa se može i govoriti o njima.
    Mene čudi da ga niko ne tuži i ne proganja. Toliko mu je jak novac.
  • Student

    15.01.2019 10:54
    Dodjite u Novi Sad...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna