Autor: Blic, Tanjug

Info
16.01.2019.
08:38
Pripadnik vehabijskog pokreta "Dava tim centar" Armin Alibašić, koji je uhapšen 13. januara u Novom Pazaru, spremao je teroristički napad u Srbiji, piše "Blic".
  • sasa predic

    16.01.2019 11:41
    stvaranje totalitarizma
    Verovatno ga je BIA drndala da bi ga radikalizovala, i sada imaju osnovu za hapsenje, da se Vucic dodvori CIA i ostane na vlasti celog zivota. A sa druge strane, BIA dobija vise novca iz budzeta ako "su teroristi svuda oko nas" a na osnovu toga mogu i da opravdaju masovno spijuniranje to jest ukidanje gradjanskih prava i stvaranje totalitarne drzave.
  • rodoljub

    16.01.2019 10:09
    bitanga
    Novi Pazar ima Ugljanina , Novi Sad ima Canka . Oni su prava opasnost i pretnja po bezbednost gradjana . Oni sire ideologiju mrznje prema svemu srpskom . Ugljanin je ortodoksni fundamentalista-dzihadista, a Canak lazni antifasista koji nikada nije javno osudio ustaske zlocine , cak ni u Jasenovcu .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna