Autor: Beta

Info
21.01.2019.
05:45 > 15:30
Spasilačke službe na jugu Španije saopštile su da su očajnički napori da dođu do dvogodišnjeg dečaka koji je upao u usku, duboku bušotinu ponovo usporeni zbog teškog terena.
  • ***

    21.01.2019 13:24
    Nema veće tragedije
    Trebali su odmah vezati psa, kamericu na njemu i lampu i spustiti ga.
    Životinja instiktivno sve shvata i znala bi da ga uhvati, ako je živ.
    Problem kod pada deteta na toj visini - dubini je što se kod bušenja retko kada desi da je rupa sasvim vertikalna. Što znači da je kod pada verovatno u jednom trenutku udario glavicom o obod, jer svedoci kažu da se odjednom vrištanje utišalo.
    Porodica je pre 3 godine već preživela tragediju, trogodišnjem starijem detetu je iznenada otkazalo srce i umro je.
    Prema pisanju portugalskoih medija, sami spasioci su molili za ideje, njih 173 je danonoćno bilo okupljeno oko rupe za koju se smatra da ima 110 metara, i ne zna se da li na dnu ima vode, jer ni kameru nisu mogli da spuste do kraja.
    Što znači da je pravac rupe zakrivljen.
  • marko

    21.01.2019 11:33
    Takav slucaj se desio pre nekih 30god. upao je u busotinu na nekih 30 metara dubine, prvo su spustali patuljastog coveka da ga uhvati i to nije uspelo, zatim su su kopali pored,bezuspesno, kako je gubio snagu,skliznuo je jos dublje na 70m..Na zalost, nisu ga izvukli. Bio je to decak od 12 godina.
  • Bn

    21.01.2019 09:36
    Uzas, jadni roditelji. Teska smrt za decaka, ne daj Boze nikome tako nesto, bas me potresa ova vest

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna