Autor: Tanjug

Info
24.01.2019.
16:54 > 17:30
Policija je saopštila da je uhapšen M.R. (74) iz okoline Jagodine.
  • deda

    24.01.2019 23:16
    Cova preko 70 godina nekog da ubije? Pa ne verujem da mrava moze da zgazi, jer se krece brzo poput drveta na koje se oslanja jednom rukom. Pustite coveka da umre u miru, spokojan.
  • Razoreno društvo

    24.01.2019 21:17
    ostalo su posledice
    Na šta liči država, uređenje iste, kao i "društveni ugovor" (ne znam kako se kaže, onaj usmeni ugovor među nama ljudima, gde se zna šta su prava i obaveze... neki red...šta je ispravno... šta nije...), naravno da ljudi žele da zapale sud, i to zajedno sa svim zaposlenima.

    Svaki dan čitamo o sprezi sudija i mafije, advokata i "poznatih policiji", formiranje "tima za zaštitu advokata", nakon što se jedan advokat opekao (izgubio život) prilikom saradnje sa podzemljem.

    Šta očekujete od običnih građana?
    Neko saosećanje? Pravdu? Red? Disciplinu? Umerenost? Poštovanje zakona?

    Nebudimo smešni. Pa predsednik države gazi zakone svaki dan, i to uživo, emitovano na nekoliko televizija. Strogoća na slabijem, zloupotreba položaja, popuštanje ako je rođak... šta dalje?
  • Zahe Bant

    24.01.2019 19:12
    Samo njih?
    A notare, izvršitelje...
  • Marko

    24.01.2019 18:56
    Ima tu nesto
    Svakog dana citamo o sprezi sudija,advokata i izvrsitelja u otimanju imovine gradjana. Bolje da se Tuzioc njima pozabavi a ne sa ovom starinom. Verujem da je pretnju izrekao u afektu pogodjen nepravdom i otimacinom. Novi NIN i intervju predsednika SANU pise o tome koje nam vreme dolazi i u kom smo blatu. Pomozite tom coveku i pustite ga, represijom ce se postici suprotan efekat,ako vec i nije, previse smo mi ponosan narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna