Autor: N1

Info
26.01.2019.
20:24 > 20:38
Osmu subotu zaredom protest nezadovoljnih građana održan je u centru Beograda.
  • Verica

    27.01.2019 19:58
    Svi vole da cenzurišu
    Pa i ovi! Javni medijski servis ne pušta opozicionare, novinari cenzurišu nesimpatične partije, lokalna glasila cenzurišu građanska mišljenja...
  • V

    26.01.2019 21:53
    hmmmm
    katastrofalno je ko upravlja ovom državom i kakvu politiku je ta osoba podržavala do pre nekoliko godina, i ne samo dotični, tu je gomila poslušnika, nesposobnjakovića, poltrona, obesmišljena demokratija, obesmišljeni izbori sa kupovinom glasova, politika koja je postala rijaliti sa scenarijem (ne samo kod nas).

    Ali... čudno mi je vreme demonstracija i još čudnije to što ne vidim alternativu. Niti neke sposobne, harizmatične, dopadljive, nekompromitovane ljude sposobne da vode državu, niti nekog ko ima relevantnu podršku. Ono što je dobro, je da se vidi da ne mislimo svi isto, da se vlast ne uljuljka i da se malo probude ljudi iz apatije.

    Mislim da dotični treba da završi posao sa Kosovom = priznanje (realnosti). Jedino dotični, tj. nacionalistička, patriJotska vlast to može da uradi, niko drugi a da ne poraste opasnost od internog sukoba u državi, pa onda ćemo se izboriti za normalniju, evropskiju državu.
    Kosovo je preduslov (mada mene, a verujem i mnoge Kosovo uopšte ne zanima, nego smo taoci politike koja ovaj problem održava problemom).

    I ne zaboravite - političarima je manje-više svejedno da li su na vlasti, oni imaju rešenu egzistenciju u oba slučaja, ne ostaju bez posla kad izgube izbore. Onda imaju posao da budu opozicija.
  • Boris

    26.01.2019 21:52
    Bravo beograđani!
  • Milena sa Limana

    26.01.2019 20:57
    Balzakova
    Ne treba se ljutiti na Dragana Bujosevica, covek samo zeli da uhvati jos koji mesec pa da popravi prosek za penziju. Salu na stranu plate u javnom servisu kako RTS-a tako i RTV-a su bezobrazno velike za okolnosti u kojima zivi ovaj napaceni narod. Ne mislim samo na sadasnja rukovodstva nego i na bivsa koja je postavila predhodna vlast.
  • Dosta mi je laži

    26.01.2019 20:53
    Dosta mi je ponižavanja
    Dan po dan, korak po korak. Idemo.

    Vidimo se na ulici !!!
  • Bg bg bg

    26.01.2019 20:46
    Bla bla truc truc. Eno ga Vucic u Novom Sadu, ne potresa se puno ovim protestima..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna