Autor: Danas, 021

Info
09.02.2019.
14:30 > 14:48
Jelena Anasonović, organizatorka protesta "Jedan od pet miliona" kaže da se sastala sa Katarinom Virdžinijom Volček, trećim sekretarom američke ambasade, kao što se sastaje i sa mnogo drugih ljudi.
  • Marina

    10.02.2019 08:49
    @ Gubernija
    A kakav komentar ocekujes? Mozda da smo svi mi blesavi pa da ne vidimo o cemu se radi i sta se radi? Da li je moguce da je tebi tu nesto nejasno? Slobodno nastavite da radite to sto radite i dalje, ali sve treba nazvati pravim imenom a ja se ne bih bas ponosila time.
  • Novosađanka

    09.02.2019 18:56
    Hahahaha
    To sad neki novi fazon kod botova koji liči više na bipolarni poremećaj?
    Jadno, neinventivno.
    Mora da je majonezu istekao rok trajanja, kao i vašem vođi ;)
  • milicica

    09.02.2019 18:19
    Ne znam sta me snaslo. Amerikanci i EU su u proteklih 20 godina ulozili u nas vise nego bilo koja druga drzava/zajednica. Rusi su samo krali od nas!
    Pa vlast dobija najvise od njih, zato predsednik mora da ih slusa!
    Podrzavam ove proteste! Nisam rob i volim svoje sugradjane!
  • rastibudjilizovani

    09.02.2019 18:15
    hmm
    Ipak.. Kad bolje razmislim, ne isplati mi se ovo botovanje za sendvic i prasak za ves.. Ja sam slobodan covek. Sefe jel cujes? Necu vise da prodajem svoju dusu. Pridruzicu se ovim protestima protiv ljudi koji me primoravaju da botujem! Puna podrska gradjanima!
  • Cudno

    09.02.2019 18:11
    zaista
    Svi najveci Srpski rodoljubi se nalaze u Americi, Francuskoj, Nemackoj.... Sve zle zemlje na svetu, jos cudnije da nikako nama da bude bolje koji smo jos tu.... Bombe su padale jer Srpski lobi nije radio svoj posao, kao Hrvatski, Muslimanski, Pristinski..... Mi smo bili najpametniji, mi znamo bolje. Jos cudnije je da svi Srpski rodoljubi su u levisu, nikeu, nose americke vojne jakne i pantalone..... Strasno..... Ostavite nas svi na miru pobicemo se sami....
  • Sever Srbije

    09.02.2019 17:36
    Odakle vam obraz da i ovo branite pa i Sojic je imao svog ambasadora! Cisto uplitanje i organizovanje revolucije od strane amera il je razlog nemoc( ne masovnost) protesta pa traze savet($) od poznatih svetskih bomba demokrata?
  • ataševac drvarski

    09.02.2019 17:33
    jelena bila kid amera
    Super.tako treba.koji dolar u zadnji dzepic.valja se.a narod bas vas briga
  • rastibudjilizovani

    09.02.2019 15:44
    aha
    Anasonovicka je verovatno trazila da im ambasada donira pastete jer su boze moj gladni. Ma dace Vam Djilas i Jeremic ne brinite nista (mada sumnjam). Ha ha ha. Ovo se pretvara sve vise i vise u teatar apsurda.
  • Terazijski Crnogorac

    09.02.2019 15:39
    Zemlja gruva.
    Bitno je da je tema prorezimskih tabloida sastanak protestanata i cinovnika americke ambasade. A nigde da procitamo niti da se postavi pitanje o cemu je Vucic pricao sa Erdoganom?!
  • milicica

    09.02.2019 15:29
    pa ne cudi
    Sto se Amerikanci koji izigravaju policajca celom svetu i koje svi mrze kobajagi zele upoznati sa ljudima i zemljom a onda baciti bombe po tom istom narodu koji su kobajagi upoznali. Mene isto tako nimalo ni ne cudi sto je onaj kobajagi politicar razgovarao sa njima jer misli da je vazan faktor a svim srcem se nadam da nije jer gde se Amerikanci mesaju bombe padaju to znaju i sastajaci i bolje da to ne rade. Ovaj napaceni narod zeli malo mira i da nas puste na miru losi ljudi, glumci i takozvani politicari.Nadam se da nisam toliko ostra da mi komentar nebude objavljen iako cu dobiti minuse a to znaci da sam u pravu.
  • Sramotan pokušaj

    09.02.2019 15:20
    Nisu kauboji već Briti iza...
    Čak i ja, kao veliki protivnik zvanične američke politike, znam da je ovo veoma primitivno
    urađen dokument.
    Kao prvo, više se ništa ne šalje na papiru...
    Kao druga, američka štampa i dizajn je tolikog kvaliteta, da ovakav logo i štampu ne bi ni za WC anketu pravili...
  • Branko

    09.02.2019 15:17
    Ja nisam bio njihov stipendista, ne zovu me ni ne razgovaraju sa mnom, a nije da ne bih imao sta da im kazem, pitam itd... a one dve su, eto, prije, zajedno kafenisu, druze se i dogovaraju kako da nam najbolje pomognu.
  • Gulag

    09.02.2019 15:07
    Gubernija
    Jedva cekam komentare rusofila i patriJota .
  • ateševac drvarski

    09.02.2019 15:07
    jelena razgovir u Sad
    Jeca ulovila zeca.samo naprijed,nema veze u ambasadu kid onog pirgagog Skota.po dolare,I lagano.kao oni neznaju nista o protestima.
    Jelence,nema veze.mogla si skoknuti I do ruske ili kineske ambasade.nema veze.samo vi dolare suskajte,naris jebi onako masa masnih nesretnika.neukih.
    Ej.srbijo koga vi zastupate.jeca ulovila zajcika.masala.
  • olivera

    09.02.2019 15:05
    Izgleda kao da se pravdate! Cemu to? Vlast svaki susret, javni i tajni, sa tim istim ambasadama ima svakodnevno! Srbija je svet! Zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna