Autor: 021.rs

Info
10.02.2019.
07:48
Udruženje građana "Bez straha" Apatin, kao organizator građanskog protesta "1 od 5 miliona" u Apatinu, ogradilo se od svakog pokušaja politizacije ovog protesta.
  • Nikola

    11.02.2019 10:18
    A Sandulović se našao dostojan da komentariše kao da ljudi ne znaju ko je i šta je,pa pod firmom REPUBLIKANCI želi da zauzme svoje mesto na estradi a stranka mu puna kriminalca.
  • Apatinac

    10.02.2019 19:40
    Vučić da se zahvali povereniku
    Protesti u Apatinu ne bi bili ovako masovni da se nije dogodio cirkus sa klizalištem. Naime, povernik SNS Dragan Popović naterao je opštinsko rukovodstvo da klizalište ustupi Sivcu za lokalne izbore u Kuli. Građani su revoltirani jer je klizalište kupljeno njihovim novcem a odnešeno je kako bi SNS postigao bolji izborni rezultat u drugoj opštini. Stvar je još apsurdnija ako se uzme u obzir da su u opštini Kula tako ove godine bila dva klizališta i da je njihovo korišćenje bilo besplatno dok su apatinska deca gledala u prazan trg, gde je on ranijih godina bio montiran. Apatincima dalje smeta i nemoć lokalnih funkcionera da se odupru vrhu SNS koji odlučuje o njihovim odlukama a na kraju i životu građana Apatina. Apatinu je dosta marioneta, poverenika i drugih lopova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna