Autor: Beta

Info
11.02.2019.
21:23
Predsednik Skupštine Udruženja za gas u Srbiji Vojislav Vuletić rekao je danas da nema izgleda da u ovom trenutku započne gradnja magistralnog gasovoda Turski tok kroz Srbiju jer "ne daju Amerikanci"
  • Čika

    12.02.2019 11:00
    @Deks
    A gde da Srbija kupi taj gas (kad je već u Evropi)? Od koga? Od Amera koji će taj gas proizvesti tek za koju godinu i koji treba prevesti tankerima preko Atlantika do evropske luke koja će u međuvremenu, možda, izgraditi potrebnu infrastrukturu? I koliko će sve to koštati? Možda da kupimo od Arapa, Kazahstana, Uzbekistana, kad za koju deceniju izgrade gasovod?
    Budimo razumni i realni - nemamo baš neki izbor.
  • Red Rabitt

    12.02.2019 08:27
    Voja Vuletic po zanimanju penzioner NIS-a.
    Strucan ? ne.
    Deo tima ? ne.
    Radi na projektu ? ne.
    Upoznat sa cinjenicama ? ne.
    Deo pregovarackog procesa sa EEZ ? ne.
    Upoznat sa delovima projekta koje nose oznaku poverljivosti ? ne.

    Ali ... u Srbiji to nije problem da dajes izjave, i mediji tvoje izjave prenose o projektu o kome pojma nemas sem onoga sto citas u novinama.
  • Pawlle

    12.02.2019 06:48
    Opet ste nasli izgovor da ne radite,prilicno ste nesposobni
  • Deks

    12.02.2019 01:51
    "U narednih deset godina teško da bilo ko može da zadovolji potrebe Evrope, osim Rusa" - ne brinite vi za Evropu, skoncentrišite se da Srbija ne bude zavisna samo od jedne države odnosno da kupuje gas iz više izvora a ne samo iz Rusije.
  • Gasadzija

    12.02.2019 00:11
    Daj prestanite da slusate dokonig penzionera NIS-a ...
    Niti je ukljucen, niti zna sta se desava, niti je deo radne grupe,
    Ama bas nista...
  • milicica

    11.02.2019 22:41
    sta hoce
    Amerika nije Evropa a EU nije azijska drzavica da im iako savjaju kicmu oni naredjuju nek prodaju kome hoce a pitanje je i koliko im se to isplati. Boze poltroni dosta savijanja i guzenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna