Autor: Tanjug

Info
04.03.2019.
20:22
Đ. S. star 34 godine uhapšen je zbog sumnje da je u jednoj kući silovao dvadesetpetogodišnjakinju u Sremskoj Mitrovici.
  • James Bond

    06.03.2019 06:24
    Nalog
    Veoma je lak zakljucak. Nalog svim medijima u Srbiji je da MORAJU pisati o nasilju svuda kako bi se gradjanima isprao mozak i tako se indirektno nasilje i "legalizuje" i postaje nornalna svakodnevnica svih vesti. Negativna energija mora biti plasirana stalno
  • Sofija

    05.03.2019 15:46
    Menjanje malograđanske svesti
    Petre,
    Ovakve vesti ne služe da bi se vi i ja informisali već da ljudima postane normalno da je nasilje nešto što se može desiti svima, da je kažnjivo i da nasilnika treba prijaviti.
    Malo po malo će ljudima to uži u svest i biće manje onih koji ćute o tome da su zlostavljani iz straha od sramote i osude.
    Možda takve vesti zvuče senzacionalistički i prave, naizgled, nepotrebnu gužvu u moru informacija, ali šire i na duži period gledano, imaju svoju svrhu.
  • Petar

    05.03.2019 14:52
    Gluposti
    Ne mogu da shvatim zasto avakve vesti zavredjuju paznju i zauzimaju mesto u novinama i portalima. Jasno je da je u pitanju ozbiljna ekipa narkomana i alkoholicara. Sta posten svet zanimaju ovakve gluposti? To je isto kao kad date vest da ce sutra biti isplata penzija. Kako to moze biti vest? Sta je trebalo da nebude penzija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna