Autor: Beta

Info
08.03.2019.
22:18
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) predložila je da Ministarstvo finansija ukine taksu za ponošenja zahteva i dobijenje elektronskog poreskog uverenja.
  • Pera

    09.03.2019 18:06
    Poreska uverenja su u 98% slucaja potpuno besplatna ili ih vise nije potrebno traziti jer fondovi za zdravstveno i socijalno osiguranje imaju vezu sa PU pa sve podatke vide direktno.

    Uverenje je jedino potrebno u slucaju da obveznik nije izmirivao svoje obaveze ili ih je nije uplacivao na tacan racun pa kada iste izmiri ili podnese zahtev za preknjizavanje moze da dobije uverenje ako ne zeli da ceka par dana da se sve ipsravke proknjize, koje je i u tom slucaju besplatno.

    Uverenja se jedino naplaciju radi ucesca na tenderima ali i tu se ponudjac moze registrovati pa vise nema potrebe da stalno trazi uverenje.

    Naled sve vise lici na besposlenog..., izgleda da vise nemaju ideja jer su im svi zahtevi na stetu radnika vec ispunjeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna