Autor: Beta, Danas

Info
09.03.2019.
16:08
Buduća politička partija Dragana Đilasa, jednog od osnivača Saveza za Srbiju, zvaće se Stranka slobode i pravde, piše list Danas i navodi da će najdalje do kraja marta obelodaniti osnivanje ove nove organizacije.
  • Student

    09.03.2019 22:05
    Dosta vise ljudi!! Cele zivote provodite na visokim funkcijama, nista ne resavate. Treba doneti zakon da se bavljenjem politikom svako moze baviti maksimalno 5-6 godina i cao.
  • Gari

    09.03.2019 20:11
    ima para
    To sve znači da u državnoj kasi ima para i treba je isprazniti ....nebi se oni toliko cimali da para nema,a ako se Đilas nije obogatio interesuje me baš ovaj novi zakon imovine hoćeli obuhvatiti te face koje su se obogatile na račun naroda....neverujem samo će raja da nadrlja nije to premijerka izmislila da bi takvima naškodila nego da se uzme narodu i ono malo što ima...svaka vam čast i sve da vas je sramota i Đilasa,Kostića,Miškovića,Matijevića,i ostalih vampira koji su isisali život ovom narodu a ovakva politika ih je iznedrila i uzgojila jako ali jako kandi nešto iza ćoška.
  • ua zuti!

    09.03.2019 19:31
    Slobode i prava!
    Wau, hebote! Onesvesticu se od uzbudjenja! Kakav svez koncept iz usta najvece lopine jos od turskog dahije Kucuk Alije. Koje pravo? Kakva sloboda? Pozaposljavali ste sve svoje partijske i kretenski nakot, a bome i dobar deo komsiluka u SVE novosadske firme. Eno ih i danas tamo. Zvizde ko kupus. Ne smeju da pisnu, da ne bi dobili po usima jer su preleteli ni sami ne znaju kako. Mladi naprednjaci vam mast vade. Ne volim sns, a vas se gadim. Uzgred dogorela vam je, zora svice....
  • Ns

    09.03.2019 19:04
    Gradjanin
    Eto za koga ovi setaju da dodje na vlast
  • Boger

    09.03.2019 17:56
    F* off
    Pa jel' moraju ove Kurte & Murte baš svaki pojam da obesmisle i ogade?
  • patak

    09.03.2019 17:43
    djilasova stranka
    Eto vam red dogadjaja.pisao sam o njegovom belom porseu na protestima u jevrejskoj.vi nema veze.samo blejite.ovcurine jadne.
    Eto vam novih detivata zutih lopova.polako vas guse,jadna gomilo bjednika.jerkov,govornik pa onaj Leka,pa djilas,pa ko zna ko.a vi blejite.samo tako.
    State I ne mislute.pa I zaso bi,eto vam Borka I djikija.comicke I bozovica.I ostakih dinosaurusa.a vi bleee.bleee
  • milicica

    09.03.2019 17:43
    avaj
    boze ali je ovaj covek zeljan vlasti pa zar ti nije bilo dosta a i onaj koji ti poveruhe nije bas od pameti.
  • Korto

    09.03.2019 16:51
    Pitam se kada će se opasuljiti i konačno osnovati Stranku "političkog samoubistva"? Taman da upakuje i celokupnu garnituru vlasti i opozicije u koaliciju.
  • Cocco

    09.03.2019 16:25
    Pa to je divno!
    Inače, svega imamo na pretek, samo nam stranke nedostaju, Barem u izobilju.
    I umete li vi uopšte išta drugo da napravite osim stranku? A ni to vam nije jača strana - pošto ni jedna ne valja (osim za vas).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna