Autor: Radio slobodna Evropa

Info
14.03.2019.
13:11
Predsednik Skupštine Opštine Brus Miroslav Panić izjavio je za Radio slobodna Evropa da je primio ostavku dosadašnjeg predsednika te opštine Milutina Jeličića Jutke, koji se povukao sa funkcije nakon optužbi za seksualno uznemiravanje više žena.
  • Novosađanka

    14.03.2019 18:50
    Neka
    Ja bih baš volela da Jutka ostane predsednik u Brusu, doživotni. Stanovnici Brusa, umesto da ga opkole i kamenuju, dolaze mu na miting podrške. Em što dolaze, em što pojedine žene javno i u kameru insinuiraju da Marija laže. Pogledajte snimak na N1, ko nije. To je slika današnje Srbije! Te žene koje su se pojavile na mitingu podrške Jutki, koji je sam sebi organizovao, saučesnice su u zločinu! Čuj naterane, ucenjene?! Dobile ste posao preko stranke, prodale svoj obraz za 200evra pa sad treba da vas žalimo kad vas nateraju na miting da štitite nasilnika? Kako mene niko ni na šta ne može naterati?! Imate li ćerke, sestre, drugarice, majke? Želim vam 500 Jutki dnevno, svima koje ste se pojavile na tom mitingu! I svima koji ćutanjem i nečinjenjem prećutno dajete ovoj stoci dozvolu da to rade svima! Pa majku mu, ima li iko kičmu u ovoj zemlji?!
  • Jaja

    14.03.2019 15:43
    Olicenje birokratije... opstina, nema ih 10 hiljada, ne mogu da se dogovore kada ce zakazati sednicu...

    Da je na Fejsu stavio da pece jagnje i da su svi pozvani, okupili bi se za pola sata
  • Futog

    14.03.2019 14:52
    Www
    I ovo stvorenje Vucic stiti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna