Autor: Beta

Info
14.03.2019.
13:46
Ugostitelj koji je nameravao da otvori kafić - splav na jezeru u centru Zrenjanina, Nikola Novaković, okrivljen je za protivpravno zauzimanje zemljišta i za krivično delo samovlašća.
  • Kerefeke

    15.03.2019 16:30
    Alan Ford vam nije ravan koliko ste smesni.
    5000 kazna i splav dobio odobtenje da ostane!!!! A dozvola?
  • Futog

    15.03.2019 09:05
    Www
    A Kopaonik nikom nista?
  • Arsa

    14.03.2019 16:42
    Zakoni nas cine slobodnim
    Presuda olicava stanje naseg sudstva pred kojim su gradjani jednaki, ali ima i jednakijih. Jednakiji mogu da zakone svesno krse, jer oni vaze samo za jednake.Mogu i da, iako "ugledni "privrednici, ocevi i dede bezocno zaobilaze istinu, zaklinjuci se kako imaju sve dozvole za izgradnju splava, a kada ih casni pojedinci iz nadleznih institucija cinjenicama suoce sa sopstvenom neistinom, oni glume ludilo.Imaju pravo da i splav na Peskari, koji takodje nema dozvolu lucke kapetanije godinama bespravno poseduju i tokom letnjih meseci nesnosnom bukom maltretiraju posten svet u prigradskom naselju koji nije dovoljno slozan da se izbori za svoja prava. Mogu i da u svom lokalu u jednoj od centralnih gradskih ulica godinama bespravno koriste struju, a kada se to konacno otkrije budu oslobodjenji finansijskih sankcija jer jednakiji "znaju sa ljudima".Mogu mesecima da besplatno koriste centralno gradsko jezero i stotine kvadrata priobalja, mogu da 53 jednakih nazivaju pogrdnim imenima, da im prete i na njih izvode cete privatnog obezbedjenja i nabildovanih fizikalaca. Mogu i da, kao vrhunac bezobrazluka tuze gradjane koji su se usudili da zatraze od institucija da provere validnost dokumentacije kojom je mahao na sve strane - sada i sudski dokazano da je nistavna.Presuda jeste sramna, ali je i dokaz da civilizovanim ponasanjem i upornoscu jednakih i jednakiji stizu pred lice pravde. Neka je ovo samo prvi korak u borbi da svi postanemo jednaki.
  • Nemanja

    14.03.2019 14:40
    Pravda u Srbiji
    Uuu bas je osudjen, morace jedan dan manje da skija na Kopaoniku kako bi isplatio tih 5000 dinara. Ako je i od nasih sudija puno je - mogla je bar neka nanogica na dva meseca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna