Autor: FoNet

Info
20.03.2019.
22:40
Nema razgovora sa Aleksandrom Vučićem, izjavila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Jelena Anasonović, jedna od organizatora građanskih protesta "Jedan od pet miliona".
  • Dr Miggyy

    21.03.2019 09:51
    NEMA RAZGOVORA SA ΛV!?
    Konstatacija da nema razgovora sa ΛV nije ništa novog na našoj uzavreloj političkoj sceni. On ni sa kim ne razgovara, već sam sa sobom. U medijima uglavnom on govori, voditelji su od početka do kraja statisti sa slikom i likom, bez reči. ΛV sam postavlja pitanja i sam odgovara na njih. Za mikrofonom na mitinzima putujućeg karavana "Budućnost Srbije" osim monologa, svađa se sa opasnom i lopovskom opozicijom, svađa se s njom se u drugom licu, kao da opozicioni lideri stoje ispred njega i kao da se svađaju s njim, dobro je što ne padaju, još uvek, batine. Na TV duel opozicionarima i nikome ne sme da izađe. Ovo najbolje vide voditelji Milomir Marić i Olivera Jovićević. Bar se odmore za vreme trajanja svojih emisija "Ćirilica" i "Upitnik". Srećno ovogodišnje proleće svima!
  • Dr Miggyy

    21.03.2019 08:37
    NEMA RAZGOVORA SA ΛV!?
    Konstatacija da nema razgovora sa ΛV nije ništa novog na našoj uzavreloj političkoj sceni. On ni sa kim ne razgovara, već sam sa sobom. U medijima uglavnom on govori, voditelji su od početka do kraja statisti sa slikom i likom, bez reči. ΛV sam postavlja pitanja i sam odgovara na njih. Za mikrofonom na mitinzima putujućeg karavana "Budućnost Srbije" osim monologa, svađa se sa opasnom i lopovskom opozicijom, svađa se s njom se u drugom licu, kao da opozicioni lideri stoje ispred njega i kao da se svađaju s njim, dobro je što ne padaju, još uvek, batine. Ovo najbolje vide voditelji Milomir Marić i Olivera Jovićević. Bar se odmore za vreme trajanja svojih emisija "Ćirilica" i "Upitnik". Srećno ovogodišnje proleće svima!
  • mile

    21.03.2019 08:16
    cek , da te pitam ..
    gde si ti dete bila zadnjih 7 g. ??sem na listi levice , za bg izbore !?! a sta to tebe preporucuje,da ti odredjujes, ko ce da govori ??!!mani se dete , proteste treba da kanalisu neki sposobniji a ne sarlatani i amateri !! ali vama se , ocito , svidelo da nesto vodite i , kao , da se za nesto pitate !!da necete , mozda , kad ovi odu /a oticice !!/, da vi vodite drzavu ??!!jao si ga nama onda ..!!gradjani ocekuju najsposobnije da nesto promene a ne vas sa bine !! dosta je bilo onih koji hoce a ne oni koji znaju ...
  • White

    21.03.2019 06:35
    Bravo Jelena. Veliki manipulator je to. Kad je izlazio u nedelju iz zgrade predsednistva,okupljenim gradjanima (koji su ostali) nije znao sta da kaze. Njegov sat otkucava,svestan je i on toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna