Autor: Tanjug

Info
27.03.2019.
08:02
Zemlje širom Evrope, uključujući i Srbiju, imaju problema sa ispunjavanjem međunarodnih obaveza u oblasti prava radnika, zaključak je poslednjeg izveštaja Evropskog komiteta za socijalna prava (ECSR).
  • Papunac

    03.04.2019 13:07
    Budući zakon o agencijskom zap
    Budući zakon o agencijskom zapošljavanju biće legalizacija robova u Srbiji. Procenat ljudi preko agencija će biti neograničen ( mogućnost da se prave dilovi sa javnim preduzećima ), nema sindikalnog organizovanja ( nema prava na kolektivno pregovaranje ) i naravno nemaju pravo na štrajk.....imaće samo pravo da rade i ništa više.
    Zakon se piše već 10godina, a neće biti sigurno usvojen pre prevremenih izbora, da javnost ne bi reagovala burno.
    Za kraj "DOBRO DOŠLI U KONCETRACIONI LOGOR SRBIJA"
  • jedan glas

    27.03.2019 12:39
    dve crvene
    @Nana
    "većina mojih prijatelja ne izlazi na izbore"...

    cemu svrha izlaska kad svi unapred znamo ko ce pobediti .
  • organski kupus

    27.03.2019 11:29
    Dejane, izvini, ali nevidjeno si glup. Ne znam sta bih ti jos napisao, posto znam da ne bi ni razumeo, uzaludno je. U Srbiji trenutno mozes da uzivas u najgorem mogucem obliku kapitalizma, istom onom koji je bio aktuelan u Engleskoj pre 150 godina. Ako ti to nije razlog za bunu protiv nepravde, onda ne samo da si glup, nego si i los covek.
  • Nana

    27.03.2019 09:22
    @Dejan
    A šta je sa drugim generacijama?

    Pripadam srednjoj generaciji, većina mojih prijatelja ne izlazi na izbore ali zato redovno kukaju na sve. Očekuju da neko drugi nešto uradi i da podmetene svoje d... za njihovo dobro.
    Društveno okruženje kreiramo sami, kada to shvatimo možda i krenemo napred.
    Prestanite da krivite starije generacije, uradile su šta su uradile, pitajte se šta radi vaša, moja i sledeće.
    Ja bih rekla malo toga ili NIŠTA.
  • ua poturice

    27.03.2019 09:18
    @dejan
    Nece ih ni zemlja a i onda ce da glasaju.
  • Dejan

    27.03.2019 08:16
    Srb
    Radnicki saveti, oour,sour, jedinice udruzenog rada, pa da i portir nesto pita, svinjske pokutke, akontacija,krediti, stancici ! To vas je tile sve naucio,kako je onda bilo ,,dobro,, ! Dok kopletna titova generacija ne ode pod zemlju,tek mozda poske tog cemo zivnuti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna